Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το 2020 για τον Τοξότη

Το 2020 για τον Τοξότη

Οι νέες αλλαγές που θα έρθουν θα οδηγήσουν σε ιδιάζουσα εξέλιξη το συγκεκριμένο ζώδιο, θα δοκιμαστούν ωστόσο αρκετά και οι αντοχές του

Αλλαγές έρχονται για τον Τοξότη. Θα υπάρχουν φυσικά και κάποια εμπόδια που θα βάζει ο ίδιος στον εαυτό του επειδή οι όψεις δε θα τον ευνοούν. Είναι ένα έτος για μεγάλες πρωτοβουλίες πάντως. Ο Τοξότης πρέπει να αποδεχθεί ότι δε μπορεί να έχει όλα υπό έλεγχο, ούτε ότι όλα θα πρέπει να περνάνε από τη δική του έγκριση.

Όψεις

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ένα ζώδιο που σας κάνει να βάλετε προτεραιότητες στις όποιες επιλογές και αποφάσεις πάρετε. Μπορεί να έχει περιοριστικά χαρακτηριστικά ωστόσο. Δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου με το μέρος σας.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να είστε ακριβείς και συνετοί σε ό,τι κάνετε και θα επιλέξετε ό,τι αξίζει πραγματικά για να του αφοσιωθείτε. Κεντρικός στόχος: η κορύφωση του έργου σας, για να νιώσετε ασφάλεια συναισθηματική και υλική.

Κρόνος

Περνάτε από στάδια ανασφάλειας και από στάδια που σας κάνουν να αμφισβητείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Εν ολίγοις προσπαθείτε να είστε σε ένα σταθερό έδαφος το οποίο δεν είναι εύκολο εσείς οι ίδιοι να προσδιορίσετε έτσι κι αλλιώς.

Για σας σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, συναισθηματική και υλική. Σημασία έχει το πόσο αξιολογείτε τη ζωή και να αναγνωρίσετε τι έχει αξία ουσίας για σας.

Έρχεται ένας περιορισμός κινήσεων και προσδοκιών. Εκεί που συνηθίζατε να κάνετε σχέδια για ταξίδια τώρα ο ρεαλισμός και οι υποχρεώσεις σας «χτυπάνε την πόρτα». Περιορίζεται η ευχέρεια κινήσεων, ωστόσο μετά τα μαθήματα ζωής της πρόσφατης διετίας ή τριετίας για κάποιους από εσάς, είστε σε θέση να αδράξετε τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Κρόνος θα κάνει μία σύντομη είσοδο στον Υδροχόο από το τέλος Μαρτίου ως τον Ιούλιο, για να επανέλθει στον Αιγόκερω ως το τέλος του 2020. Σ’ αυτό το διάστημα, ιδέες και προσδοκίες, σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Αλλά θα τις αναπτύξετε μετά από τον τρέχοντα χρόνο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024