Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένη Θεωνά ποζάρει με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά ποζάρει με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μανούλα τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τον νέο της ρόλο

Από τον περασμένο Απρίλιο η Τζένη Θεωνά βιώνει το μοναδικό συναίσθημα της μητρότητας, καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η λαμπερή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια υπέροχη φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο της, την οποία συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Κάποιες φορές κάνω αυτό το πλασματάκι να σκάει στα γέλια και τότε τα μάτια του λάμπουν και κάτι μαργαριτάρια αποκαλύπτονται στο στοματάκι του και νιώθω πως τίποτα άλλο ποτέ δεν έχω πετύχει στην ζωή μου τόσο σπουδαίο όσο το γάργαρο το γέλιο του. Ο Αρίωνας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένη Θεωνά και μας έκανε να λιώσουμε.

Δείτε την ανάρτησή της.

Πώς έγινε η επιλογή του ονόματος του γιου της

Η πανέμορφη μαμά είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πώς έγινε η επιλογή του ονόματος του γιου τους.

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας. Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους. όπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά», είχε δηλώσει σχετικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024