Η γνωστή ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου δε δίστασε, μάλιστα, να πάρει θέση για τον Μάρκο Σεφερλή

«Ο κόσμος εύκολα πάντα μας δίνει την αγάπη του»

«Ο κόσμος εύκολα πάντα μας δίνει την αγάπη του. Βέβαια, είναι πολύ εύκολο και να μας διώξει από την καρδιά του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλντα Πανοπούλου. «Πρέπει να είμαστε πάντα στη διάθεση του κοινού. Είτε πηγαίνουμε να ψωνίσουμε, είτε στο σούπερ μάρκετ είτε πηγαίνουμε να πιούμε έναν καφέ με τους φίλους μας. Να μη σε κουράζει το κοινό» πρόσθεσε.

«Δεν συμφωνώ με την άποψη να μην μας μιλάει ή να μη μας πιάνει το κοινό. Εμείς περιμένουμε να ζήσουμε από την προσέλευση του κοινού. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσουμε και δεν καταλάβουμε πόσα τους οφείλουμε, τότε η ανταπόδοση δεν θα μας έρθει» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Έλντα Πανοπούλου.

 Ποια είναι η άποψη της για τον Μάρκο Σεφερλή;

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Να μην κρυβόμαστε. Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις και να κάνεις τον κόσμο να γελάει»

«Όλοι αυτοί που τον κατακρίνουν, ας βγουν πάνω στη σκηνή και να κρατήσουν εκείνοι το κοινό» τόνισε η Έλντα Πανοπούλου. «Οι επιλογές του κάθε καλλιτέχνη οφείλουν να συμβαδίζουν με την ωριμότητα του. Δεν έχουμε το δικαίωμα να του αρνούμαστε το δικαίωμα να δοκιμάσει σε άλλο χώρο, υπό άλλες συνθήκες, με άλλα έργα και άλλο ρεπερτόριο».

Η Ρούλα έχει γράψει ιστορία

«Η Ρούλα έχει γράψει μια σελίδα, μια ιστορία με κεφαλαία γράμματα. Την συμπαθούμε, δεν τη συμπαθούμε, μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η ιστορία δεν αλλάζει» είπε κλείνοντας η Έλντα Πανοπούλου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο