Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είδους εραστής ή ερωμένη είσαι βάσει ζωδίου

Τι είδους εραστής ή ερωμένη είσαι βάσει ζωδίου

Τα άστρα μίλησαν, ακόμη μια φορά.

Τα άστρα και οι έρευνες «μίλησαν» και αυτή την φορά αποκαλύπτουν τι είδους εραστή ή ερωμένης είσαι βάσει του μήνα που γεννήθηκες.

Ιανουάριος: Kinky αλλά συντηρητικός

Είσαι kinky αλλά και συντηρητικός. Στις αρχές της σχέσης, προτιμάς τις κλασικές στάσεις και δείχνεις αρκετά συνεσταλμένος έως και ντροπαλός. Με τον καιρό όμως απελευθερώνεσαι και βγάζεις τα «περίεργα» γούστα ή τις πιο κρυφές επιθυμίες σου.

Φεβρουάριος: Προκλητικός και περιπετειώδης

Είναι περιπετειώδης, προκλητικός, αλλά ποτέ δε χάνεις τα μυαλά σου με κάποιο πρόσωπο. Δύσκολα δίνεσαι ή δεσμεύεσαι συναισθηματικά και στην πορεία χάνεις το πάθος σου.

Μάρτιος: Αισθησιακός

Με το σεξ γίνεσαι ένα με το άλλο πρόσωπο. Είσαι πολύ δοτικός και αισθησιακός και θέλεις μέσω αυτού να πας σε άλλο επίπεδο και τη σχέση. Αποτελεί ένα μαγικό κόσμο που περιλαμβάνει μόνο εσένα και το ταίρι σου.

Απρίλιος: Φλογερός με πάθος

Είσαι φλογερός, με πολύ πάθος και ένταση. Διεκδικητικός, μόλις νιώσεις το «τσίμπημα» πέφτεις κατευθείαν στη φωτιά. Ωστόσο πολύ γρήγορα βαριέσαι και αναζητάς κάτι άλλο που θα σε εξιτάρει.

Μάιος: Η απόλαυση στα άκρα

Αν γεννήθηκες τον Μάιο, απολαμβάνεις το σεξ με όλο σου το είναι. Αγαπάς τα κεριά, τη μουσική και τα λουλούδια όπως και τις φίνες μυρωδιές. Είσαι ηδυπαθής και λάγνος.

Ιούνιος: Παιχνίδια και νάζια

Σου αρέσει να φλερτάρεις, να ερωτοτροπείς και να ικανοποιείς την περιέργειά σου, με καινούργιες εμπειρίες πάνω στο σεξ. Επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σου αρέσει να μιλάς βρώμικα.

Ιούλιος: Φουλ στο συναίσθημα

Έχεις έντονη την ανάγκη της συναισθηματικής σύνδεσης. Μόλις αισθανθείς ασφαλής, θα κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τον/την παρτενέρ σου. Αν κάτι σε ενοχλήσει, ταυτόχρονα κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις.

Αύγουστος: Περιποιητικός και γενναιόδωρος

Κινείσαι μεταξύ δύο άκρων, αν γεννήθηκες Αύγουστο. Ή που θα είσαι ιδιαίτερα εγωιστής και θα κοιτάς μόνο την δική σου ικανοποίηση ή πολύ γενναιόδωρος και περιποιητικός/η. Και στις δύο όμως περιπτώσεις δε σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις.

Σεπτέμβριος: Σεξ; Υπερεκτιμημένο

Ελέγχεις τα συναισθήματά σου, δεν παθιάζεσαι και θεωρείς το σεξ υπερεκτιμημένο. Σε ακραίες περιπτώσεις το θεωρείς αναγκαίο για τη σωματική ή ψυχική υγεία ή για αναπαραγωγή. Όλα αυτά βέβαια, πριν ερωτευτείς.

Οκτώβριος: Φουλ στο ρομαντισμό

Φαντάζεσαι ερωτικές και παθιασμένες σκηνές, όταν τα πράγματα όμως σοβαρεύουν, φροντίζεις να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Σίγουρα είσαι πιο ρομαντικός/η και βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο ωραιοποιημένα απ’ όσο είναι. Την γλύκα σου την διατηρείς πάντως και στο κρεβάτι.

Νοέμβριος: Σέξι

Καυτός, παθιασμένος και σέξι. Θέλεις τα πάντα από έναν άνθρωπο και τον αποκλειστικό έλεγχο! Παθιασμένος! Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσεις τα πολλά πάθη και τις επιθυμίες σου.

Δεκέμβριος: Δημιουργία και παιχνίδι

Έξυπνος, δημιουργικός, διασκεδαστικός, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκεμβρίου η σεξουαλική σου ζωή θέλεις να είναι ενδιαφέρουσα έως περιπετειώδης, με πλούσιες εμπειρίες και άκρως παιχνιδιάρικη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024