Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε απόγνωση και ο ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί να μιλήσει ο Σαββίδης για την Dimera»

Σε απόγνωση και ο ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί να μιλήσει ο Σαββίδης για την Dimera»

Ο ΠΑΟΚ είναι σε πανικό. Στην διαρροή του για τον διασυρμό του στην εκδίκαση της ΕΕΑ τα έχει χαμένα! Όπως το ότι δεν μπορεί ο Σαββίδης να απαντήσει για την εταιρεία του…

Η Ξάνθη «ξεγυμνώθηκε» στην ΕΕΑ. Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε μαζί της. Προσπάθησε να αφήσει έξω τον Ολυμπιακό μήπως και γλιτώσει το «σφυροκόπημα» από τα στοιχεία και τις αποδείξεις της καταγγελίας.

Απέτυχε. Η Ξάνθη έκανε το παν για αναβολή, προφανώς όχι γιατί τελικά ήθελε να… λάμψει η αλήθεια όπως υποτίθεται και ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που αν μη τι άλλο έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ξάνθη όπως αποδεικνύεται και από τα συνεχόμενα deal, και που υποτίθεται πως ήθελε αυτός να λάμψει η αλήθεια, δεν μπορούσε να την πείσει να μείνει στην εκδίκαση; Δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να την… ενημερώσει πως έχει κληθεί για πολυιδιοκτησία;

Ρητορικές οι ερωτήσεις. Ο ΠΑΟΚ που στην διαρροή που έβγαλε μετά το τέλος της παρωδίας έχει αντιφατική θέση, δείχνει την αμηχανία του. Ή επισημοποιείται η σκευωρία ή καταρρίπτονται οι ανώνυμες καταγγελίες. Και τα δύο δεν γίνονται.

Αλλά για να καταλάβετε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν στην επιτροπή που είχε καλέσει και τον Σαββίδη, πως ο Σαββίδη δεν μπορει να απαντήσει για την Dimera, πως δηλαδή δεν είναι αρμόδιος. Ο Σαββίδης, για την εταιρεία του που κατά το 80% έχει τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βεβαίως στην διαρροή του δεν μας είπε τίποτα για τον Καλπαζίδη και τα λεφτά σε παίκτες του ΠΑΟΚ, για τα 6,7 εκατ. ευρώ από τον Καλπαζίδη στην Dimera και για την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Λογικό, τι να πει;

Ποια ήταν η διαρροή του ΠΑΟΚ: ««Δυστυχώς η σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ για την κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη παρά τις προσπάθειες του νομικού επιτελείου για άμεση εκδίκαση ώστε να λάμψει η αλήθεια. Κατά συνέπεια, πήρε η αναβολή τόσο η επισημοποίηση της σκευωρίας, όσο και η κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024