Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρένια Λουιζίδου : Εχω δίπλα μου έναν άνθρωπο από άλλο ανέκδοτο

Ρένια Λουιζίδου : Εχω δίπλα μου έναν άνθρωπο από άλλο ανέκδοτο

Η Ρένια Λουιζίδου σε μια απολαυστική συνέντευξη, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής της ζωής.

Η Ρένια Λουιζίδου σε μια απολαυστική συνέντευξη, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής της ζωής.

Τη Ρένια Λουιζίδου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/1) στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ήταν λίγο δύσκολα να κρατήσω κάποια μπόσικα για να μη χαρακτηριστώ από αυτόν τον ρόλο”, είπε για τη “Ρένια” που ενσάρκωσε στην εμβληματική σειρά «Απαράδεκτοι»

Κατόπιν εξήγησε πώς βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να βρει δουλειά ως φιλόλογος αλλά τελικά άρχισε να κάνει οντισιόν.

Στην πρώτη της μάλιστα με την Ξένια Καλογεροπούλου πήγε κατά λάθος αφού αφορούσε αγόρια, όμως η ηθοποιός την πρόσεξε και τη σύστησε στον Σταμάτη Φασουλή. Από τον θίασο εκείνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμπνεύστηκε τους “Απαράδεκτους” όπου και συμμετείχε.

“Με τον Σπύρο βρισκόμαστε στο… ‘Στην υγειά μας’. Με τον Γιάννη (σ.σ. Μπέζο) είμαστε φίλοι. Η Δήμητρα είναι… υπερπολυτελείας, δουλεύει σπάνια”, είπε για το αν συναντιέται με τους υπόλοιπους “Απαράδεκτους”.

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και ο ρόλος του στη ζωή της

“Ήταν πολύ ανακουφιστικό που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο από άλλο ανέκδοτο να με γειώνει”, είπε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι οικονομολόγος αλλά και διαφέρουν σαν χαρακτήρες, είπε η Ρένια Λουιζίδου μιλώντας για τον σύζυγό της.

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε επίσης ότι έχει πολλές φοβίες (αγοραφοβία, μικροβιοφοβία κ.ά.) και μία από αυτές είναι το αυτοκίνητο, αφού δεν οδηγεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στη μικρή οθόνη και αποκάλυψε την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια.

“Δεν είμαι γενικά υπέρ των ριμέικ. Συμφωνώ μόνο αν υπάρχει μια καλή ιδέα” είπε εξηγώντας ότι όντως το “Καφέ της Χαράς” που είναι βασισμένο στη Βάλια και τον Μανωλάκη ήταν μια καλή ιδέα.

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πότε εισβάλει στην σειρά, «Το καφέ της Χαράς» αλλά και μας έδωσε μία μικρή γεύση με το τι θα δούμε.

Η Ρένια Λουιζίδου τόνισε:

«Στα νέα επεισόδια προσπαθώ να μαζέψω το κοριτσάκι μου και να μην τα κάνει όλα μαντάρα. Να την πείσω ότι αυτό το χωριό ήταν και παραμένει εχθρικό για εμάς και να σηκωθούμε να φύγουμε. Αλλά αυτή είναι χειρότερη από μένα και δεν τη πείθω»!

Και πρόσθεσε η Ρένια Λουιζίδου:

«Εγώ δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια. Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Θα την αφήσω στο χωριό και θα φύγω αποφασισμένη πως δε μπορώ με τίποτα. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τη Χαρά και τον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων. Που είναι πολύ ετερώνυμα όμως. Νιώθω ότι το Καφέ της Χαράς έχει μια αθωότητα»!

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024