Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέφτεσαι να χωρίσεις αλλά δεν ξέρεις με ποια κίνηση να του το πεις

Σκέφτεσαι να χωρίσεις αλλά δεν ξέρεις με ποια κίνηση να του το πεις

Αυτό το στάδιο είναι αρκετά «λεπτό» και θέλει σωστή διαχείριση για να μη στεναχωρηθεί πολύ και ο άλλος

Η σχέση έρχεται στο τέλος της όταν έτσι νιώθουμε. Όταν νιώσουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή και ότι δε μας καλύπτει άλλο αυτό που έχουμε με τον σύντροφό μας. Επειδή είναι σχεδόν δεδομένο ότι με έναν χωρισμό έστω και λίγο όλοι στεναχωριούνται, καλό θα είναι να του πεις ότι θες να χωρίσετε με συγκεκριμένο τρόπο.

Πές του τι νιώθεις

Μίλα του ειλικρινά με κάθε λεπτομέρεια για αυτά που νιώθεις. Μην τον κάνεις αργότερα να σκέφτεται εκείνος διάφορα δεδομένα που δεν του είπες καν. Εξήγησέ του σε τι έφταιξε εκείνος και σε τι έφταιξες εσύ. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και εσύ και αυτός.

Μην του μιλήσεις απότομα

Είναι μία ευαίσθητη στιγμή και για τους δύο σας. Αν όντως τον αγάπησες και σε αγάπησε θα πρέπει ειδικά σε αυτήν την περίπτωση να δείξεις παραπάνω ενδιαφέρον. Δε θες να στεναχωρεθεί το άτομο που αγάπησες, αλλά δε θες και εσύ η ίδια να συνεχίσεις σε μία σχέση που πλέον δεν είναι για εσένα.

Μίλα του όμορφα, με πράο τρόπο γιατί έτσι θα καταλάβει αν όχι άμεσα, ίσως αργότερα, αυτά που του είπες. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος για ένταση από καμία μεριά.

Πες του τι εκτίμησες από τη σχέση σας

Εξήγησέ του τι καινούργια νοήματα έμαθες για εσένα μέσα από τη σχέση σου με εκείνον. Ότι εκτιμάς ιδιαίτερα τον χρόνο που περάσατε μαζί και πώς θα κρατήσεις τις καλές στιγμές σας. Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να αναφέρεις ούτε τι θα κάνεις αφού χωρίσετε, ούτε να του πεις για ένα καινούργιο «αίσθημα» που πιθανόν να έχεις.

Το ζήτημα είναι ότι οφείλει και ο ίδιος να κατανοήσει ότι από τη στιγμή που η ίδια του λες να χωρίσετε, δεν είσαι ούτε εσύ η «κατάλληλη» για αυτόν. Αν ήσουν δε θα χωρίζατε και σίγουρα δε θα «βαριόσουν» μαζί του. Το να τελειώνει μία σχέση με ωραίο τρόπο είναι ένδειξη πολιτισμού. Όλοι έτσι είναι «κερδισμένοι».

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024