Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζυγός στον ερωτικό τομέα

Ο Ζυγός στον ερωτικό τομέα

Το ζώδιο που επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία σε καθημερινή βάση. Είναι ευαίσθητος αρκετά ωστόσο

Ο Ζυγός παρ’ όλο που φαίνεται να τον απασχολεί η εμφάνιση και το να περνάει συνέχεια καλά με φίλους, έχει και μία πιο ιδιαίτερη πλευρά. Είναι παθιασμένος, λατρεύει το σεξ και παράλληλα έχει πολλά στοιχεία ρομαντιμού.

Ο Ζυγός στη σχέση

Για έναν Ζυγό, το σημαντικό είναι να έχει τον τέλειο σύντροφο. Οπότε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο πριν αποφασίσει να μπει σε μια σχέση. Οι Ζυγοί επιθυμούν να διατηρήσουν την ειρήνη και είναι πιο ευτυχισμένοι όταν οι σχέσεις τους είναι εναρμονισμένες. Δεν τους αρέσουν οι εντάσεις και οι δραματικές καταστάσεις καθόλου.

Είναι πολύ, πολύ περίεργο για έναν Ζυγό να είναι μόνος. Δεν είναι πολύ ανεξάρτητοι και είναι απολύτως αφύσικο να είναι χωρίςτον σύντροφό τους. Απολαμβάνουν τη σύνδεση με τους άλλους, και αυτό δεν αλλάζει σε μια ερωτική ή αμιγώς σεξουαλική σχέση.

Ως εραστής, ένας Ζυγός είναι δημιουργικός και εκφραστικός, ενώ εξακολουθεί να είναι ισορροπημένος. Θέλει να ικανοποιεί τον σύντροφό του πρώτα από όλα. Βρίσκει πολλές εναλλακτικές στο κρεβάτι για να περνάνε και οι δύο πολύ καλά.

Τι του αρέσει στο κρεβάτι;

Ένας Ζυγός αγαπά να είναι χαϊδεμένος και ήρεμος. Ως εκ τούτου, ένα υπέροχο μασάζ θα ήταν το τέλειο για αυτόν. Ο Ζυγός έχει άγχος γενικά και αν καταφέρεις να του το εξισορροπήσεις, τότε θα σε έχει πολύ ψηλά στο μυαλό του.

Του αρέσει να κάνετε σχέδια μαζί γιατί ακόμη και για το πώς θα πετύχετε το καλύτερο κρεβάτι. Τον ενθουσιάζει η σκέψη ότι θα σε φέρει σε οργασμό εκείνος. Με αυτόν τον τρόπο νιώθει ικανοποιημένος με τον εαυτό του σε σημείο να μοιάζει αρκετά με Λέων.

Δεν κάνει έντονο σεξ αλλά προτιμά το πιο ήρεμο με εξάρσεις έντονων κινήσεων για να μη βαριέται κανένας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024