Ο Κριός είναι αρκετά κυνικός και ρεαλιστής. Επειδή γενικά κοιτάζει την καριέρα του δεν τον αφορά και πολύ ο ερωτικός τομέας. Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί ο ίδιος εκεί για να δεις πώς να τον προσεγγίσεις κιόλας.

Βήματα

Να είστε ο αληθινός εαυτός σας γύρω από τον Κριό σας. Έτσι θα εκτιμήσει ότι έχετε τον δικό σας ανεξάρτητο και αυτάρκη χαρακτήρα με αποτέλεσμα να σας θαυμάσει πολύ περισσότερο. Δεν του αρέσει άλλωστε να συσχετίζεται με άτομα που δεν έχουν την ψυχολογία του «νικητή».

Δείξτε την κακή πλευρά σας και μην συγκρατείτε. Θα του αρέσει να δει ειλικρινά τα καλά και τα κακά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Επειδή είναι ρεαλιστής θα μπορέσει να βάλει ένα πλάνο ως προς το πώς να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Άρα του κινείτε το ενδιαφέρον έτσι.

Να είστε sexy. Να μην αφήνετε τον εαυτό σας σε απεριποίητη εκδοχή γιατί αυτό τον κάνει να ξενερώνει εντελώς. Κι αν ο Κριός ξενερώσει, είναι κάτι που κρατάει για πάντα.

Να πείτε τι νιώθετε. Επειδή εκτιμάει την ειλικρίνεια πάρα πολύ θα χαρεί να δει ότι επιτέλους κάποιο άτομο του λέει αυτό που νιώθει χωρίς να νιώθει αμήχανα. Δεν του αρέσουν οι αμυντικές συμπεριφορές άλλωστε.

Για να προσελκύσετε έναν άντρα Κριό

Τιμιότητα, το οποίο κάνει αυτομάτως εσάς στα μάτια του να είστε ήδη υπέροχος-η. Επειδή του αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και όχι αυτά που είναι εσωστρεφή, αμυντικά, θέλει τις αλήθειες να λέγονται όπως είναι.

Κάντε τον να θέλει να σας διεκδικεί. Μην έχετε συνέχεια εσείς το πάνω χέρι γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χάσει το ενδιαφέρον του απέναντί σας. Γενικότερα θέλει να θαυμάζει και να τον θαυμάζουν.

Για να προσελκύσετε μια γυναίκα Κριό

Θέλει σίγουρα να έχεις εσύ τον έλεγχο και να νιώθει ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τον πάρει και η ίδια. Προκειμένου να προσελκύσετε μια γυναίκα Κριό, βεβαιωθείτε ότι είστε δυναμικοί.

Θέλει να σας δει να μπορείτε να υποστηρίξετε τις απόψεις σας. Έτσι θα σας θαυμάσει αρκετά. Κάνοντας τα συναισθήματά σας ξεκάθαρα, αυτή θα νιώσει άνετα και οικεία απέναντί σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο