Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι είναι ο χαρακτήρας της γυναίκας Λέων

Έτσι είναι ο χαρακτήρας της γυναίκας Λέων

Ο δυναμισμός της και η τάση της να είναι φιλόδοξη, την κάνουν μία συμπαθέστατη φίλη και σύντροφο

Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο παρ’ όλο που δείχνει πάντα το αντίθετο. Έχει πολύ πάθος στη ζωή της και αυτό βγαίνει προς όλους τους τομείς, ερωτικά, επαγγελματικά κλπ. Το θέμα είναι να κατανοούν και οι άλλοι ότι δεν είναι τόσο «κυνική» η γυναίκα Λέων, όσο νομίζουν.

Έχει στυλ

Ο Λέων ξέρει πώς να φορέσει τα ρούχα και επιλέγει πάντα το τέλειο φόρεμα για την περίσταση. Μπορεί να δαπανήσει από λίγα έως πάρα πολλά χρήματα για ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά μόλις δείτε πώς φοράει αυτές τις παντόφλες μετατρέποντάς τες σε «υπερπαραγωγή» θα συμφωνήσετε ότι αξίζει τα επιπλέον δολάρια.

Είναι πάντα περιποιημένη

Ποτέ δε θα τρέξει έξω από το σπίτι χωρίς τα μαλλιά και το μακιγιάζ να είναι τέλεια. Φυσικά, ό, τι φοράει, τζιν ή φόρεμα, θα φανεί άψογο. Δεν έχει σημασία αν πηγαίνει στο παντοπωλείο ή παρακολουθεί μια συνάντηση υψηλής ισχύος.

Είναι έτοιμη για τους παπαράτσι να τραβήξουν τη φωτογραφία. Το σύνθημά της είναι ότι ποτέ δεν ξέρει ποιον θα μπορούσε να συναντήσει, ενώ αγόραζε γάλα και αυγά, οπότε θα πρέπει να ντύνεται άρτια και καλά.

Δράμα

Για τη γυναίκα Λέων όπως και για τον άνδρα, το δράμα είναι κάτι που εκφράζει στην ουσία το πάθος που νιώθει για ό,τι της αρέσει. Πάθος θα έχει με τα ρούτχα, καθώς επίσης και με ό,τι αρέσει στην ίδια.

Η γυναίκα Λέων, δεν ενοχλείται να τη φλερτάρουν κι ας έχει σχέση, καθώς ξέρει η ίδια τον εαυτό της και κατά συνέπεια ότι δε θα έκανε απιστία. Βέβαια φλερτάρει και η ίδια μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλει να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο με εκείνον που φλερτάρει.

Προτιμά να σε χωρίσει παρά να σε «κερατώσει» , γιατί έτσι θα νιώθει καλύτερα και ο ίδιος με τον εαυτό του. Είναι σίγουρη για τον εαυτό της πάντα και δε θα έκανε κάτι για να αποτραβήξει την περηφάνεια και τη σιγουριά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024