Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ : Είναι έγκυος ξανά; - Τα «ντοκουμέντα»

Μέγκαν Μαρκλ : Είναι έγκυος ξανά; – Τα «ντοκουμέντα»

Μια κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες ότι πιθανώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Μετά από μερικές εβδομάδες διακοπών στον Καναδά και την ανακοίνωση «βόμβα» να παραιτηθεί μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά της καθήκοντα, η Μέγκαν Μαρκλ επανεμφανίστηκε και μια κίνησή της ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες ότι πιθανώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο μετά τις διακοπές τους, διάρκειας αρκετών εβδομάδων στον Καναδά, η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσε το παλτό της μπροστά από την κοιλιά της, κάνοντας τους παρουσιαστές της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Sunrise» να υποθέσουν ότι ίσως περιμένει το δεύτερο μωρό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ύπατη Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο για να ευχαριστήσουν τον καναδικό λαό για τη φιλοξενία που τους παρείχε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα, όπου έμεναν σε ένα αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ.

Επρόκειτο για μια ασυνήθιστη κίνηση μέλους της βασιλικής οικογένειας, καθώς το ταξίδι τους στον Καναδά ήταν ιδιωτικό και δεν περιλάμβανε κάποια δημόσια εμφάνιση, άρα δεν χρειαζόταν να ευχαριστήσουν κανέναν.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, που συνηθίζουν να σπάνε τους κανόνες, επισκέφθηκαν την Ύπατο Αρμοστή του Καναδά, με την Δούκισσα του Σάσεξ να φορά μια μίντι σατέν καφέ φούστα, με καφέ πουλοβεράκι και ταμπά παλτό μπαίνοντας.

Βγαίνοντας όμως, η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσε στα χέρια της το παλτό της και μάλιστα μπροστά στην κοιλιά της, πράγμα που θύμισε στους παρουσιαστές της εκπομπής την περσινή εμφάνιση της στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ όταν προσγειώθηκε για την βασιλική περιοδεία, κρατώντας μία στοίβα φακέλους μπροστά στην κοιλιά της και μερικά λεπτά αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση πως η Μέγκαν Μαρκλ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπή Ντέιβιτ Κοχ, είχε μια λάμψη επάνω της η Μέγκαν Μαρκλ, με την συμπαρουσιάστρια Σαμάνθα Αρμιτάζ να προσθέτει:

«Ο τρόπος που κρατά το παλτό της μας θυμίζει την φορά εκείνη που προσπαθούσε να κρύψει την προηγούμενη εγκυμοσύνη της» στον μικρό Άρτσι.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τα γραφεία στοιχημάτων πιστεύουν ότι μέσα στο 2020 η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει ακόμη ένα παιδί, την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι έχει δηλώσει ότι μαζί με την σύζυγό του θα φέρουν στον κόσμο το πολύ μέχρι δύο παιδιά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024