Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που ένας άντρας δεν ολοκληρώνει στο κρεβάτι

Οι λόγοι που ένας άντρας δεν ολοκληρώνει στο κρεβάτι

Είναι κάτι που αν συμβεί συνήθως η πρώτη σκέψη της γυναίκας θα είναι ότι αυτή φταίει κάπου. Κανείς ωστόσο δε φταίει κάπου

Το σεξ δεν είναι κάτι το τόσο απλό. Αν το δούμε σε μία μικρο-ανάλυση, για να μπορέσει να γίνει με επιτυχημένο τρόπο απαιτεί πάνω από όλα, η ψυχολογία και η κλινική εικόνα κάποιου να είναι άρτια.

Φάρμακα

Πολλά κοινά φάρμακα μπορεί να έχουν σεξουαλικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του καθυστερημένου οργασμού για άνδρες και γυναίκες. Τα αντικαταθλιπτικά είναι διαβόητα για την ταλαιπωρία εκείνων που θέλουν να έχουν υγιή σεξουαλική ζωή. Πολλές φορές έχουν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί ο άλλος ή η άλλη να έρθει σε οργασμό εξ’ αιτίας αυτών.

Στην πραγματικότητα, το 30 έως 70 τοις εκατό των χρηστών αντικαταθλιπτικών εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα κάποιου είδους λόγω του φαρμάκου.

Οι βενζοδιαζεπίνες, μία κατηγορία φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του άγχους καθώς και τα αντιψυχωσικά μπορούν να έχουν παρόμοια αποτελέσματα.

Τα περισσότερα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, καθώς και ορισμένα αντιπηκτικά φάρμακα, στατίνες και άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της υψηλής χοληστερόλης, είναι γνωστό ότι καθυστερούν τους οργασμούς ή δεν επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν οποιοδήποτε οργασμό.

Ψυχικής Υγεία

Ακόμα κι αν δεν παίρνετε φάρμακα, ο αγώνας με προβλήματα ψυχικής υγείας μπορεί να σας ενοχλεί με τη σεξουαλική σας ζωή. Το άγχος και η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερημένους οργασμούς, κάτι που έχει νόημα όταν το σκεφτείτε – όταν είστε καταθλιπτικοί, απλές πράξεις καθημερινής ζωής, όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας ή η επιστροφή στο παντοπωλείο, τα νιώθετε σα να ανεβαίνετε σε ένα βουνό.

Θέματα υγείας

Ορισμένες χρόνιες ή αυτοάνοσες καταστάσεις, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο υποθυρεοειδισμός και ο διαβήτης, μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλικής λειτουργία για όλα τα φύλα. Για αυτό σε εκείνες τις περιπτώσεις όπως και σε όλες τις προηγούμενες πρέπει να υπάρχει πάντα ιατρική παρακολούθηση.

Άγχος επιτέλεσης-απόδοσης

Το «άγχος της απόδοσης» ο φόβος ότι μπορεί να μην αποδώσεις στο κρεβάτι επειδή την προηγούμενη φορά δεν απέδωσες όπως θα ήθελες. Αυτό σε αγχώνει περισσότερο και δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων. Αλλά έτσι μπορεί και μια ολόκληρη σειρά άλλων ανησυχιών που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα να προξενήσειπ περαιτέρω άγχος μέσα στη σχέση.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024