Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα τρία πιο χειριστικά ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο χειριστικά ζώδια

Ο ψυχολογικός χειρισμός, συνιστά μορφή ψυχολογικής βίας και δε θα έπρεπε να είναι αποδεκτός από κανέναν

Ο ψυχολογικός χειρισμός είναι μία διαδικασία κατά την οποία το ένα άτομο εκμεταλλεύεται ψυχολογικά το άλλο, γνωρίζοντας μάλιστα ότι αυτή η ψυχολογική εκμετάλλευση συμβαίνει και έχει ως στόχο την ατομική του ικανοποίηση. Αυτά τα ζώδια τείνουν να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Δίδυμος

Οι άνθρωποι που γεννιούνται Δίδυμοι συχνά θεωρούνται γοητευτικοί και επικοινωνιακοί. Αλλά έχουν και μια άλλη πλευρά και μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να είστε πολύ σίγουροι, αλλά αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν πάει και τόσο σωστά.

Έτσι αν είστε Δίδυμος και συχνά αναρωτιέστε γιατί οι άλλοι πιστεύουν ότι είστε εχθρός, ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον το πιστεύουν. Πολλές φορές κοιτάτε το προσωπικό σας όφελος.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια της φωτιάς – έτσι η ιδιοσυγκρασία του είναι ιδιαίτερα φλογερή. Μπορεί να είστε ζεστοί στις περισσότερες περιπτώσεις και να δεχνετε ην ηλιόλουστη πλευρά σας, αλλά αν κάτι δεν πάει όπως εσείς το θέλετε ή δεν είστε το κέντρο της προσοχής, η άλλη πλευρά σας εμφανίζεται.

Ειδικά εάν συμμετάσχετε σε κάποιο ανταγωνιστικό παιχνίδι ή δεν ακούσετε θετικά σχόλια για τις πράξεις σας, η ψυχραιμία σας μπορεί να πετάξει και να μετατραπεί σε άγριο θηρευτή.

Έχετε πολύ εγωισμό και πολλά στοιχεία ναρκισσισμού. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, αν θέλετε να σας κάνουν παρέα και να μη μείνετε μόνοι σας.

Ο Σκορπιός

Μπορεί να είναι ευερέθιστος και δύσκολο να χειριστεί. Εάν δεν είστε σε καλή διάθεση, μπορείτε να είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι να εκτεθείτε στον συναισθηματικό χειρισμό του Σκορπιού. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο συχνά είναι θυμωμένος ο Σκορπιός είναι η σχεδόν ατέλειωτη ζήλια.

Ο Σκορπιός μπορεί επίσης να είναι πολύ υποκριτής, οπότε θα πρέπει να προσέχετε γιατί ό,τι σας λέει δεν είναι απαραίτητα αληθές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024