Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Βαρθακούρης : Επικό σκηνικό στο αεροδρόμιο με την Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης : Επικό σκηνικό στο αεροδρόμιο με την Αντελίνα

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό που έζησε στο αεροδρόμιο.Τι του φώναζαν για την Αντελίνα;

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μέσα από την εκπομπή «Globetrotters» κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

View this post on Instagram

ΜΕΡΟΣ Ά (γιατί δεν χωράνε όλα σε ένα) Ένα υπέροχο ταξίδι ζωής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έκλεισε τον κύκλο του χθες με τον πιο υπέροχο και γλυκό τρόπο. Τόσες σκέψεις στο μυαλό μου, τόση συγκίνηση, τόση αγάπη, ένας τρυφερός σκοπός και σχέσεις ζωής που θα μείνουν για πάντα. @harryvarthakouris σε λατρευω όσο δεν φαντάζεσαι, δεν θα άντεχα δευτερόλεπτο χωρίς εσένα και είμαι ευτυχισμένη που όλο αυτό το ζήσαμε παρέα.Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα σημαινεις για μένα. @barkas_christos @padelis_vouros @stelioskritikos @mixail_kritikos δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερους φίλους…καλύτερη ομάδα…σας αγαπώ πάρα πολύ όλους και σας ευχαριστώ για την φιλία και την αγαπη σας. Nathalie Woodfield @kalkalai Κοραλία Γεωργακοπούλου @zorzettaz Φένια Βαρδάνη σας λατρευω, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την έμπιστοσύνη σας, την ζεστασιά σας, την ατελειώτη δουλειά σας, την φιλία σας, το γεγονός ότι πάντα είστε εδώ να ακούσετε και να προσφέρετε με αγάπη αλλά πάνω απ’ όλα για την ζεστή αγκαλιά σας. Είναι ευγνώμων και πολύ ευτυχισμένη που αισθάνομαι μέλος αυτής της οικογένειας που έχετε δημιουργήσει. @nchristoforou Σάββας Βέλλας και Νίκος Κεντζέας ότι και να πω για εσάς είναι λίγο!Απεριόριστα ευχαριστώ που κάνατε την νύχτα μέρα, που για εσας δεν υπάρχει δεν μπορώ, που είστε η καλύτερη παραγωγή που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Στέργιος Νένες και Αλεξάνδρα Μπουτσέτου δυο άνθρωποι κατάδικοί μου…φίλοι καρδιάς που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια και που θα ήθελα να δουλεύω μαζί τους για παντα.Εξαιρετικά ταλέντα που χωρίς αυτούς το Globetrotters θα ήταν αλλιώς. @petrospolychronidis τι να πω εγώ γι αυτόν τον τύπο εκτός του ότι τον αγαπώ κι αυτόν παρα πολύ!!!Ταλαντούχος, δουλευταράς, φίλος κι εξαιρετικός επαγγελματίας. @nickievlachos μοναδικός στο είδος του, λατρεμένος, τρελός με την δουλειά του, ένας άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς 100% πάνω του.Σαγαπω Νικολιώ μου για όλα.

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Οι δυο τους πρόσφατα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» στα backstage του επεισοδίου του «Τροχού της Τύχης».

View this post on Instagram

ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ…ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;;;;😍😍😍❄️🌨☃️🎄👨‍👩‍👧‍👧 Θα τα πούμε και σας θέλουμε και όλους εσάς παρεούλα μας όπως πάντα γιατί θα περάσουμε καταπληκτικά, θα παίξουμε πολύ, θα γελάσουμε πάρα πολύ, θα θέλετε και να με πνίξετε με το πόσο ανίδεη είμαι 😂😂🤦‍♀️🙈(έχω καλή καρδιά όμως 😂😂) αλλά πάνω απ’ όλα θα γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά για καλό σκοπό…για να δώσουμε χαρά γιορτινές μέρες σε αγγελούδια που έχουν ανάγκη. Σήμερα λοιπόν στις 18:40 βάλτε @starchanneltv τον καταπληκτικό φίλο @petrospolychronidis και Τροχό της Τύχης.😍 Η λατρεία μου @harryvarthakouris ο αγαπημένος μου @stelioskritikos κι εγώ δίνουμε ρεσιτααααάλ 😂😂😂😍😍😍🌹🌹🌹❤️❤️💕💕💕 #starchanneltv #troxostistyxis

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης, αποκάλυψε κι ένα επικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε πως τον φωνάζουν οι υπόλοιποι άντρες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήρωα με λένε εμένα, να ξέρεις, και το εννοώ αυτό, δεν κάνω χιούμορ τώρα. Πολύ πρόσφατα, στο αεροδρόμιο, άκουσα μια συμμορία αντρών να φωνάζει “ήρωας, ήρωας”».

Από την πλευρά της η εκρηκτική Αντελίνα Βαρθακούρη δεν άφησε αυτό το πράγμα ασχολίαστο και είπε:

«Εμ βέβαια, τι θα φωνάξουν οι άντρες, οι γυναίκες όμως; Εμένα μου λένε οι γυναίκες “κορίτσι μου, μαζί σου! Σκίστον, πιες του το αίμα κι άλλο”».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024