Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να εξισορροπήσετε ερωτικά και επαγγελματικά

Πώς να εξισορροπήσετε ερωτικά και επαγγελματικά

Δύο άνθρωποι όταν έχουν σχέση είναι καλό να έχουν τον χρόνο να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Το θέμα είναι η εξισορρόπηση δουλειάς και σχέσης

Μία σχέση έχει ως θεμέλιο την επικοινωνία και την καλοπέραση. Είναι καλό και οι δύο να περνάνε όμορφα και αυτό φυσικά μπορεί να γίνει όταν ο ένας περνάει χρόνο με τον άλλον. Το ζήτημα είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεων και της σχέσης.

Δημιουργήστε χρόνο

Όταν ζείτε μια πολυάσχολη ζωή και έχετε έναν αγχωτικό χώρο εργασίας, ίσως δεν φαίνεται να έχετε χρόνο να περάσετε με τον σύντροφό σας. Αλλά το κάνετε! Μπορείτε να κάνετε χρόνο για να μιλήσετε, να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον συνάδελφό σας σε μία μόνο ώρα της εβδομάδας. Έτσι, ανεξάρτητα από το χρονοδιάγραμμα που κάνατε για τον εαυτό σας, ορίστε εκείνον τον χρόνο για αυτόν που αγαπάτε.

Ισορροπία χρόνου

Πολλές φορές η ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής μπορεί να καταρρεύσει όταν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να καταλάβει τα όριά αυτά. Ο χώρος εργασίας, για πολλούς ανθρώπους σε μια σχέση, είναι ο δικός τους προσωπικός χώρος.

Ο καθορισμός ορίων για τον χώρο εργασίας σας με τον σύντροφό σας μπορεί να βοηθήσει. Το ζήτημα είναι ο καθένας να μπορεί να προσφέρει χώρο και χρόνο όταν πρέπει και να παρέχει χρόνο και χώρο όταν πρέπει και χρειάζεται.

Θυμός ένταση και αγάπη

Ο θυμός είναι ένα πράγμα. Αλλά ο χρόνιος θυμός, η οργή ή οι κραυγές μπορεί να σας βλάψουν. Έτσι, χαλαρώστε και αφήστε τον θυμό σας. Η επίλυσή του είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το άγχος της σχέσης σας και να επαναφέρετε την ισορροπία εργασίας-ζωής.

Να θυμίζετε πάντα στον εαυτό σας ότι ο λόγος που σας λείπει ο σύντροφός σας είναι ότι τον αγαπάτε. Για αυτό και οφείλετε να συζητήσετε και οι δύο για ένα κοινό πρόγραμμα βάσει του οποίου θα βρίσκεστε.

Να έχετε υπομονή και να ακούτε τα όποια παράπονα που μπορεί να έχει. Αν πάλι εσείς έχετε παράπονα να τα λέτε και να μην τα κρύβετε. Να θυμάστε η ειλικρίνεια είναι ό,τι καλύτερο και χρήσιμο για μία σχέση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024