Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράζουν δημόσια τον έρωτα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο θέατρο «Βεάκη» όπου εμφανίζεται, συνάντησε τη Λένα Δροσάκη η κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”, είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην πρόσφατη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του αγαπημένου της με μία ανάρτηση στο instagram, η Λένα Δροσάκη δεν έκρυψε την αμηχανία της:

«Και εγώ την είδα. Αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα, αν και δεν περίμενα να δω την ανάρτηση» είπε η Λένα Δροσάκη και συμπλήρωσε :

«Χάρηκα πολύ και του είπα κι εγώ ένα ποίημα γιατί αυτές τις γιορτές είχαμε επέτειο. Νιώθω λίγο περίεργα αυτή τη στιγμή, δεν έχω συνηθίσει κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ όμορφα…».

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σύντροφό του

Με αφορμή την νέα χρονιά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύντροφό του, Λένα Δροσάκη, μέσω Instagram, αναρτώντας ένα κολάζ από φωτογραφίες τους που ποζάρουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, με το χαμόγελο της ευτυχίας στο πρόσωπό τους.

Στην λεζάντα, ο ηθοποιός έγραψε:

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..» Καλή χρονιά αγάπη μου @lenakidrs !Καλή χρονιά σε όλους!».

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιό σας