Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Τα ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Τα τρία αυτά ζώδια δίνουν προτεραιότητα στις φιλικές τους σχέσεις κι οι φίλοι είναι για αυτά η δεύτερη - αν όχι η πρώτη τους - οικογένεια

Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι γενικά λάτρεις της ζωής και το αποδεικνύουν έμπρακτα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους αλλά και στις φιλικές τους σχέσεις.

Ακόμα και αν δεν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω φιλικά ζώδια, αν έχεις πολλούς πλανήτες εκεί, σημαίνει ότι κι εσύ δίνεις μεγάλη προτεραιότητα στις φιλικές σου σχέσεις κι ότι οι φίλοι είναι για εσένα η δεύτερη – αν όχι η πρώτη σου – οικογένεια.

Δίδυμοι

Επειδή θεωρώ ότι είναι άδικο να κατηγορούμε τους καημένους τους Διδύμους για όλα τα δεινά που μας βρίσκουν, οφείλω να τους αναγνωρίσω το πόσο κοινωνικά και σκεπτόμενα όντα είναι. Με πλανήτη κυβερνήτη τον Ερμή (που είναι ανάδρομος τώρα που μιλάμε), τείνουν να υπεραναλύουν τα πάντα και να κάνουν ό,τι μπορούν για να επικοινωνούν (κι ας μην τα καταφέρνουν πάντα). Είναι αυτός ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις στη ζωή σου γιατί ελίσσεται σαν το χέλι, μπορεί να συζητήσει για τα πάντα και έχει αυτήν τη σπιρτάδα που θέλεις για να μη βαρεθείς ποτέ.

Λέων

Αν ήταν στο χέρι του Λέοντα, θα ήταν όλη μέρα αγκαλιά με τους φίλους του και θα μοίραζε αγάπη γύρω του. Μπορεί να απορείς, αλλά είναι ένα από τα πιο αγαπησιάρικα ζώδια και περιμένει το ίδιο και από εσένα. Θα σε υπερασπιστεί ακόμα κι αν έχεις διαπράξει δολοφονία και δε α φύγει εύκολα από μία σχέση, ειδικά αν νιώσει ότι του ταιριάζει απόλυτα. Εδώ δε μιλάμε για ένα απλό φίλο, αλλά για μία σχέση ζωής.

Τοξότης

Ένα πανέξυπνο ζώδιο που ενθουσιάζεται με τους ανθρώπους που γνωρίζει, είτε είναι φίλοι είτε γνωστοί. Αν είσαι ένας απλός συνάδελφος, θα σου καθαρίσει μηλαράκι για να πάρεις βιταμίνες και αν είσαι αληθινός φίλος του, θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει και για να νιώσεις πόσο σημαντικός είσαι για εκείνον. Οι φίλοι του είναι λίγοι και καλοί αλλά μένουν για πάντα στη ζωή του.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024