Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ετερώνυμα ζώδια που έλκονται

Τα ετερώνυμα ζώδια που έλκονται

Η έλξη μεταξύ αυτών των ζωδίων φαινομενικά μοιάζει αδύνατη κι όμως είναι απίστευτα ισχυρή

Εκτός από τα καρμικά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου βλέπουμε ότι μεγάλη έλξη, ίσως μάλιστα και μεγαλύτερη, να προκύψει μεταξύ ζωδίων που σχηματίζουν τετράγωνα μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα, Υδροχόος με Ταύρο ή με Σκορπιό.

Βασικά, ανήκουν στον ίδιο σταυρό (τετραπλότητα ζωδίων), στην προκειμένη περίπτωση, ανήκουν και οι τρεις στο σταθερό σταυρό.

Τι είναι αυτό λοιπόν που προσελκύει δύο φαινομενικά εντελώς αταίριαστες προσωπικότητες μεταξύ τους;

Τι ελκύει τον έναν στον άλλον; Που τελικά βρίσκεται ο ερωτισμός και πως λειτουργεί η ερωτική χημεία μεταξύ τους;

Ποια ζώδια που είναι φαινομενικά αταίριαστες προσωπικότητες προσελκύουν η μία την άλλη σύμφωνα με την αστρολογία;

ΚΡΙΟΣ

Κριός με Αιγόκερω: Με έναν Αιγόκερω, ο Κριός μπορεί να ωριμάσει και να βάλει σε στέρεα θεμέλια αυτά που θέλει να δημιουργήσει. Σίγουρα τον δυσκολεύει αλλά κατά βάθος αναγνωρίζει και σέβεται τη δύναμη και την εργατικότητα του Αιγόκερου. Μπορεί, σαν στοιχεία, γη με φωτιά να φαίνονται αταίριαστα αλλά ανήκουν και οι δύο στον παρορμητικό σταυρό και αυτό τους κάνει να ξεκινούν με ενθουσιασμό κάθε τι νέο στη ζωή τους. Αρκεί να προσέξουν την ξεροκεφαλιά που κάποιες φορές διακρίνει και τους δυο τους.

Κριός με Καρκίνο: O Καρκίνος είναι αυτός που μπορεί να σιγάσει την ένταση του πύρινου ταμπεραμέντου ενός Κριού. Από την άλλη, να του προσφέρει απλόχερα ό, τι επιθυμεί και να τον κάνει να νιώθει μοναδικός και ξεχωριστός. Ο Καρκίνος μπορεί να δημιουργήσει εκείνο το τρυφερό κουκούλι που χρειάζεται ο ατίθασος Κριός μας, ώστε να βρει το περιβάλλον που χρειάζεται για να χαλαρώνει μετά τις μάχες που δίνει σε άλλους τομείς της ζωής του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος με Υδροχόο: Παρ’ όλη τη φαινομενικά διαφορετική φύση αυτών των δύο ζωδίων, υπάρχει μια φυσική έλξη ανάμεσά τους. Ο ένας μαθαίνει από τον άλλον και ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου. Ο Ταύρος έρχεται να μάθει στον Υδροχόο πώς να βάζει μια μέθοδο και μια σειρά στις προτεραιότητές της ζωή του, καθώς και να αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές με πιο ψύχραιμο και ορθολογιστικό τρόπο.

Ταύρος με Λέων: Αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να κάνουν εξαιρετική παρέα, αρκεί να μην υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ τους. O Ταύρος χαρακτηρίζεται κι εκείνος από μια δόση έπαρσης, οπότε καλό θα ήταν να μην εμπλέκονται μαζί στα επαγγελματικά ή σε άλλους χώρους που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν την κατάσταση μεταξύ τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος με Ιχθύ: Το καλλιτεχνικό πνεύμα ενός Ιχθύ, καθώς και το έξυπνο χιούμορ του, μπορεί να κερδίσει στη στιγμή έναν Δίδυμο. Το θέμα όμως είναι ότι και οι δύο κάποιες φορές, χαρακτηρίζονται από μια κυκλοθυμική διάθεση. Αν καταφέρουν και το ξεπεράσουν ή βρουν τρόπους αποφόρτισης, μπορούν ιδανικά ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Η διαφορετική οπτική του Ιχθύ απέναντι σε διάφορες καταστάσεις της ζωής γοητεύει και ξυπνά το ενδιαφέρον του Διδύμου.

Δίδυμος Με Παρθένο: Ο ψύχραιμος τρόπος και ο ορθολογισμός του Παρθένου κάνουν τον Δίδυμο να νιώθει πιο ασφαλής για το που πατά και που βρίσκεται. Από την άλλη, η αναποφασιστικότητα του Παρθένου κάποιες φορές, δίνει την ευκαιρία στον Δίδυμο να ξεχωρίσει και να απολαμβάνει τα πρωτεία μέσα στη σχέση. Από την άλλη, αυτό βέβαια μπορεί να σταθεί και κρίσιμο σημείο τριβής ανάμεσά τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος με Κριό: Ο Καρκίνος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά δίπλα σε έναν Κριό. Αν και, κάποιες φορές, ο παρορμητισμός και η ένταση που βιώνει τα συναισθήματα του ένας Κριός, μπορεί να τον τρομάξουν. Το πιο σύνηθες σε μια τέτοια σχέση, είναι η γυναίκα να είναι Καρκίνος και ο άντρας Κριός. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουν και μεγαλύτερες πιθανότητες μακροημέρευσης αυτής της σχέσης.

Καρκίνος με Ζυγό: Ο γλυκός τρόπος συμπεριφοράς του Ζυγού, η αισθητική του και το χιούμορ του, γοητεύουν έναν Καρκίνο. Μπορεί βέβαια κάποιες φορές να εκπλήσσεται από τις παρορμητικές του διαθέσεις αλλά από την άλλη ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αντέξει πιο εύκολα τις συναισθηματικές μεταπτώσεις ενός Καρκίνου. Μπορούν να κάνουν καλή παρέα και να γελούν με τα ίδια πράγματα.

ΛΕΩΝ

Λέων με Ταύρο: O Ταύρος κινητοποιεί σε πολλά πράγματα έναν Λέοντα. Του ξυπνά το ενδιαφέρον να δοκιμάσει νέα μονοπάτια και κάποιες φορές, ακριβώς γιατί μπορεί να υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός μεταξύ τους, μπορεί να τον κινητοποιήσει όταν διανύει μια από εκείνες τις θρυλικές περιόδους τεμπελιάς και αδιαφορίας. Η αισθητική και το χιούμορ τους είναι τα βασικά σημεία επαφής τους. Αν δεν τους πιάσει ταυτόχρονα το πείσμα του ενός και η ξεροκεφαλιά του άλλου, έχουν πολλές πιθανότητες να ευτυχήσουν.

Λέων με Σκορπιό: Εδώ τα πράγματα, δεν είναι από τα πιο εύκολα. Από τη μια, ο Λέοντας ενθουσιάζεται με την προσοχή που του δίνει ο Σκορπιός αλλά από την άλλη, γρήγορα μπορεί να νιώσει ότι καταπιέζεται και χειραγωγείται. Χρειάζεται να βρεθεί από κοινού ένας τρόπος διαχείρισης αυτών των συναισθημάτων και να μάθει ο ένας να σέβεται την ισχυρή προσωπικότητα του άλλου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος με Δίδυμο: Ο Παρθένος μπορεί κάποιες φορές να νιώθει ότι βγαίνει έξω από τα ρούχα του με τη συμπεριφορά του Διδύμου, αλλά από την άλλη, βαθιά μέσα του τον θαυμάζει και τον παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον. Εκείνο που θαυμάζει κυρίως είναι η προσαρμοστικότητα και η αυτοπεποίθηση του Διδύμου, σε καταστάσεις που εκείνος θα δυσκολευόταν. Μαζί του νιώθει πιο δυνατός και ασφαλής να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Παρθένος με Τοξότη: Από τη μία μπορεί να τον τρελάνει και από την άλλη να κάθεται και να μελετά για ώρες τη συμπεριφορά και την προσωπικότητα του Τοξότη. Κατά βάθος, ξέρει ότι οι ψυχαναγκαστικές του συμπεριφορές, του στερούν μεγάλο μέρος από την απόλαυση της ζωής και ο Τοξότης στην προκειμένη περίπτωση, είναι σαν ένα παράθυρο στον κόσμο για εκείνον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός με Καρκίνο: Αν η κυκλοθυμικότητα και οι συναισθηματικοί χειριστικοί τρόποι του Καρκίνου δεν κουράσουν τον Ζυγό, έχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσουν μαζί. Κι αυτό, γιατί ο Ζυγός μπορεί να νιώθει και να είναι πιο ελεύθερος στην έκφρασή του άνθρωπος αλλά από την άλλη, το περιβάλλον που δημιουργεί γύρω του ο Καρκίνος και η συναισθηματική του ανταπόκριση, μπορούν να τον γοητεύσουν και κερδίσουν για μια ζωή.

Ζυγός με Αιγόκερω: Ο Ζυγός παρ’ όλο τον ενθουσιασμό του τον πρώτο καιρό με κάτι που κέρδισε το ενδιαφέρον του, έχει την τάση να αφήνει κάποια πράγματα στη μέση. Εκεί είναι που έρχεται ο Αιγόκερως, και τον παρακινεί να συνεχίσει ή να του βάλει ένα πρόγραμμα στις κινήσεις του. Μπορεί κάποιες φορές να τον δυσκολεύει αλλά από την άλλη, θαυμάζει την αποφασιστικότητα του Αιγόκερου και νιώθει ασφαλής μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός με Λέων: Η γοητεία του Λέοντα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο τον Σκορπιό. Ο Λέων από την άλλη, είναι σαν να έρχεται από έναν άλλο πλανήτη, με περισσότερο φως και αισιοδοξία για τη ζωή. Ο Σκορπιός, όσο κι αν δεν πιστεύει σε αυτή τη στάση ζωής, δεν παύει να θαυμάζει τη χαρούμενη και αισιόδοξη προσωπικότητα του Λέοντα και να τον έχει ως φωτεινό παράδειγμα σε δύσκολες στιγμές.

Σκορπιός με Υδροχόο: Ο έντονος μαγνητισμός και η ερωτική έλξη ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια, είναι παροιμιώδης. Από την άλλη, η συμβίωση μεταξύ τους δεν είναι και η πιο εύκολη. Κι αυτό, γιατί η προσωπικότητα και η συμπεριφορά του Υδροχόου, ξυπνούν μέσα του ανασφάλειες και μια κτητική διάθεση που φοβίζουν και απομακρύνουν τον Υδροχόο. Από την άλλη, το ανοιχτό πνεύμα του Υδροχόου κάνει τον Σκορπιό να θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης με Παρθένο: Φύσεις εξαιρετικά αντίθετες αλλά και αλληλοσυμπληρούμενες. O Παρθένος έρχεται να βάλει μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά, μια τάξη στη ζωή του Τοξότη και κατά βάθος να τον ενηλικιώσει. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να λειτουργήσει ως πυξίδα στη ζωή του Τοξότη και να βάλει ένα καλύτερο πρόγραμμα στη ζωή του. Οπωσδήποτε όμως, θα του μάθει να σέβεται περισσότερο τα αισθήματα των άλλων και να βάλει ένα μέτρο στον προσωπικό του εγωισμό.

Τοξότης με Ιχθύ: Οι πνευματικές τους ανησυχίες είναι το βασικό σημείο ένωσης αυτών των δύο ζωδίων. Η διάθεσή τους να εξερευνήσουν νέες φιλοσοφίες και η ανάγκη τους να πιστεύουν, τους βοηθά να βρουν πολλά κοινά σημεία επαφής. Ο Ιχθύς από την άλλη, τον βοηθά να μάθει να δίνει περισσότερα απ’ ό, τι είχε συνηθίσει ως τότε στη ζωή του και να σέβεται τις ανάγκες των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως με Ζυγό: Ο Ζυγός έρχεται και μαθαίνει στον Αιγόκερω να εκφράζει περισσότερο το συναισθηματικό του κόσμο και επίσης, να τον μάθει να «ακούει» περισσότερο τις ανάγκες των άλλων. Ίσως να νιώθει κάποιες φορές ότι χρειάζεται να βάλει νερό στο κρασί του αλλά από την άλλη, χαίρεται και απολαμβάνει την ξεγνοιασιά και την ευκολία που έχει ο Ζυγός να τον κάνει να ξεφεύγει από κάποια πρέπει και παγιωμένες ιδέες, που δεν τον ευνόησαν πάντα στη ζωή του.

Αιγόκερως με Κριό: Ο Κριός μαθαίνει τον Αιγόκερω να γελά περισσότερο και να αλλάζει την παγιωμένη σειρά, σε κάποιες από τις προτεραιότητές του. Η διαφορετικότητά τους, μπορεί να σταθεί σημείο έντονης ερωτικής έλξης και να βοηθήσει τον Αιγόκερω να δοκιμάσει νέες συγκινήσεις στην προσωπική του ζωή. Οι δυναμικές που αναπτύσσονται μεταξύ τους, χρειάζονται προσεκτικό τρόπο διαχείρισης και έκφρασης, ώστε να μην προσπαθήσει ο ένας να επισκιάσει τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος με Σκορπιό: Ο ερωτισμός που αποπνέει ένας Σκορπιός ζεσταίνει το αίμα στις φλέβες του Ουράνιου παιδιού. Από την άλλη όμως, διαισθανόμενος την κτητική φύση του Σκορπιού, μπορεί να ξυπνήσει μέσα του την σκανταλιάρικη διάθεση να παίξει με τις αντοχές του. Σίγουρα, όμως, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό δεν θα αποβεί θετικά για κανέναν από τους δύο. Ο Υδροχόος μέσα από την πίεση που του ασκεί ο Σκορπιός, θα μάθει να βουτάει πιο βαθιά στα συναισθήματά του και θα πάψει να φοβάται μια πιο στενή συναισθηματική επαφή.

Υδροχόος με Ταύρο: Ο Υδροχόος μπορεί να μη μοιάζει σε πολλά με έναν Ταύρο αλλά από την άλλη, ξέρει να εκτιμά και να θαυμάζει τα δυνατά σημεία των άλλων που ο ίδιος ίσως να μη διαθέτει. Μπορεί να γίνει πραγματικό αντικείμενο μελέτης για εκείνον, το πώς δηλαδή λειτουργεί μέσα στην καθημερινή του ζωή ένας Ταύρος και ποιο είναι το μυστικό της αποτελεσματικότητάς του. Επίσης, η αφοσίωση στο σκοπό του είναι ένα βασικό σημείο που θαυμάζει επάνω του ο Υδροχόος.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς με Τοξότη: Το ταξιδιάρικο πνεύμα του Τοξότη , οι φιλοσοφικές και οι θεολογικές του ανησυχίες, μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον και το θαυμασμό του Ιχθύ. Ενστικτωδώς, ξέρει ότι έχει να μάθει πολλά από έναν Τοξότη και ταυτόχρονα να βρει έναν σύντροφο ψυχής. Το χιούμορ τους και οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, είναι από τα βασικά σημεία που τους συνδέουν και θαυμάζουν ο ένας στον άλλον.

Ιχθύς με Δίδυμο: Μπορεί να τον κάνει, ορισμένες φορές, να νιώθει ανασφαλής ή ακάλυπτος μέσα στη σχέση του Διδύμου αλλά από την άλλη, έρχεται για να τον μάθει να πατά πιο στέρεα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα πόδια του στη γη. Ο Ιχθύς, από τη φύση του, όταν τα βρίσκει κάπου δύσκολα, τα παρατάει και φεύγει. Ο Δίδυμος του δείχνει μια άλλη οπτική, να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και απλώς να αλλάζει την τακτική διεκδίκησης του στόχου του.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024