Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν σε χωρίζει χωρίς να σου λέει καν τον λόγο

Όταν σε χωρίζει χωρίς να σου λέει καν τον λόγο

Ο χωρισμός δεν είναι σίγουρα μία ευχάριστη εμπειρία. Μπορεί ωστόσο να γίνει ακόμη πιο δυσάρεστη όταν δεν ξέρεις καν γιατί συνέβη

Το να χωρίσεις είναι κάτι το στενάχωρο, ειδικά μάλιστα όταν σε χωρίζουν. Εκεί έχεις να αποδεχτείς το γεγονός ότι δε μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα, καθόσον ήταν η απόφαση του άλλου και όχι δική σου.

Σοκ

Είναι λογικό μετά από κάτι τέτοιο να νιώθεις τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Ειδικά μάλιστα στο πλαίσιο στο οποίο δεν είχες καν ιδέα πώς προέκυψε ο χωρισμός, αναζητάς από παντού απαντήσεις.

Το να λάβεις μία απάντηση τεκμηριωμένη, είναι κάτι. Το να μη λάβεις καμία απάντηση όμως σίγουρα σε κάνει να σοκάρεσαι μόνο και μόνο που ο άλλος δεν είχε καν την αξιοπρέπεια να σου πει τι ακριβώς έγινε.

Γιατί πρέπει να προχωρήσεις άμεσα παρακάτω;

Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος με τον οποίον μοιραζόσασταν μαζί τόσα πράγματα, έφτασε στο σημείο να σε χωρίσει έτσι απλά χωρίς καν να σου μιλήσει, απλά και μόνο με το να μη σου δίνει καν σημασία δείχνει το ποιόν του.

Είναι δικαίωμά του; Φυσικά και είναι. Είναι δικαίωμά σου να προχωρήσεις άμεσα; Φυσικά και ναι! Το να δώσεις βάση σε κάποιον που σε χώρισε και σε σεβάστηκε είναι λογικό. Το να ασχοληθείς ωστόσο με κάποιον που δε σεβάστηκε τα συναισθήματά σου, είναι το λιγότερο παράλογο.

Μη ρίχνεις ευθύνες σε εσένα

Το γεγονός ότι εκείνος εξαφανίστηκε δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να φταις σε κάτι. Αν αυτός επέλεξε τη σιωπή ως την πιο εύκολη λύση σε αυτόν τον χωρισμό τότε το μόνο που έχεις να δώσεις ως απάντηση και εσύ είναι ακριβώς το ίδιο. Σιωπή!

Πολλή σημασία θα δώσεις σε ένα άτομο που δεν υπολόγισε καν ότι είσαι άτομο με συναισθήματα και όχι ρομπότ που δέχεται εντολές σε κυριολεκτική μετάφραση. Για να μη σου μιλάει προφανώς είναι αμυντικός και δε θέλει να σου μιλήσει σε κανένα επίπεδο, οπότε πρέπει και εσύ να το δεις όλο αυτό πιο εγωιστικά.

Μην ασχοληθείς καν! Προχώρα παρακάτω, διότι υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που θα σε σεβαστούν από την αρχή μέχρι και το τέλος μίας σχέσης.

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024