Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύτερο κρεβάτι κάνουν οι άντρες με κοιλίτσα

Καλύτερο κρεβάτι κάνουν οι άντρες με κοιλίτσα

Οι  άντρες που έχουν περισσότερα κιλά έχουν περισσότερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο, αναφέρει έρευνα, που σίγουρα θα επικροτήσουν όσοι είναι λιγάκι στρουμπουλοί. Ο Dr. David Frederick του Chapman University στην Καλιφόρνια, ειδικός στην ψυχολογία της υγείας, παρουσίασε μία μελέτη επάνω στον συσχετισμό ύψους, δείκτη μάζας σώματος και ερωτικών συντρόφων και με τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε, μάλλον […]

Οι  άντρες που έχουν περισσότερα κιλά έχουν περισσότερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο, αναφέρει έρευνα, που σίγουρα θα επικροτήσουν όσοι είναι λιγάκι στρουμπουλοί.

Ο Dr. David Frederick του Chapman University στην Καλιφόρνια, ειδικός στην ψυχολογία της υγείας, παρουσίασε μία μελέτη επάνω στον συσχετισμό ύψους, δείκτη μάζας σώματος και ερωτικών συντρόφων και με τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε, μάλλον θα ενθουσίασε πολύ κόσμο.

Τα ευρήματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άντρες που έχουν περισσότερα κιλά έχουν περισσότερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο.

Οι ερευνητές εξέτασαν τα στοιχεία από μία online έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 60.000 άντρες και γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 37 χρόνια. Μόνο οι άντρες που δήλωναν πολύ κοντοί είχαν χαμηλότερο μέσο όρο ερωτικών συντρόφων (5), σε σύγκριση με τους ψηλότερους (7).

Εκείνοι που είχαν παραπάνω κιλά, υπέρβαροι αλλά και παχύσαρκοι, είχαν περισσότερους (8), με τους κανονικούς σε βάρος να ακολουθούν (6). Οι αδύνατοι ήρθαν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι (4).

Και μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε αρκετούς το αποτέλεσμα, όχι όμως και στον επιστήμονα, ο οποίος τόνισε πως οι πολύ αδύνατοι άντρες είναι πολύ πιθανό να «στιγματιστούν» επειδή δεν έχουν το «συμβατικό» παρουσιαστικό ενός κανονικού ή υπέρβαρου άντρα και αυτό να αποτελεί πρόβλημα στην ανεύρεση ερωτικών συντρόφων.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024