Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτό η συνεύρεση όταν γίνεται με πρόγραμμα δεν κάνει καλό

Για αυτό η συνεύρεση όταν γίνεται με πρόγραμμα δεν κάνει καλό

Υποτίθεται πως είναι μία διαδικασία που προκύπτει και όχι που μπορεί κάποιος να την τοποθετήσει σε ακριβή χρονικά πλαίσια

Το σεξ καλό είναι να γίνεται όταν προκύπτει. Όχι όταν με ψυχαναγκαστικό τρόπο προκαθορίζεται από δύο άτομα ότι θα γίνει την τάδε μέρα και ώρα. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που δεν υπάρχει άλλος χρόνος, το σεξ όταν προκύπτει προσφέρει υγεία σε μία σχέση. Όταν πάλι κανονίζεται από πριν προξενεί άγχος.

Άγχος

Το άγχος κυρίως εμφανίζεται στους άντρες, που θέλουν να επιτελέσουν τον καλύτερο δυνατό ρόλο τους ως τα αρσενικά στο κρεβάτι. Αυτό δημιουργεί άγχος επιτέλεσης με αποτέλεσμα να αγχώνεται ακόμη περισσότερο ο άντρας και να μη μπορεί να αποδώσει με την καλύτερη δυναμική που θα μπορούσε να αποδώσει.

Από την άλλη η γυναίκα νιώθει κάποιος ότι ψυχαναγκάζεται να συμπεριφερθεί με συγκεκριμένο τρόπο και με συγκεκριμένη στάση με αποτέλεσμα να αγχώνεται και η ίδια. Είναι προφανές, ότι το σεξ δεν είναι εξέταση στην εξεταστική του πανεπιστημίου.

Είναι μία πράξη που βοηθά στην περισσότερη αρμονία, ισορροπία και συναισθηματική ενίσχυση και των δύο μέσα στη σχέση.

Αυθορμητισμός

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το σεξ που προκύπτει χωρίς να το έχει υπολογίσει κανείς. Απλά επειδή με ένα φιλί ερεθιστήκατε και οι δύο, συγχρονιστήκατε με αποτέλεσμα να βγει ίσα ίσα ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που ενδεχομένως θα προέκυπτε υπό άλλες συνθήκες.

Ο αυθορμητισμός είναι σε όλα το παν. Δείτε το σεξ όπως και τον ρομαντισμό. Πόσο ρομαντικό θα ήταν να προσχεδιάσει ο σύντροφός σου το δώρο που θα σου πάρει, ή την πρόταση αρραβώνα που θα σου κάνει αν εσύ το ήξερες. Με την ίδια λογική πόσο σεξουαλικά ερεθιστικό είναι να γνωρίζεις πότε θα κάνεις σεξ;

Κάθε πράγμα στην ώρα του

Το σεξ δεν είναι διακόπτης στον οποίον ο άντρας ερεθίζεται με μία κίνηση. Για αυτό και το πιο καλό κρεβάτι το έχετε κάνει μαζί σε εντελώς άσχετες καταστάσεις, μετά από τσακωμό, από ταινία, εκεί που δεν το περιμένατε.

Μη βάζετε άγχος σε μία τόσο απελευθερωτική πράξη όπως το σεξ. Διαφορετικά θα βλέπετε μπροστά σας το άγχος να σας «χαιρετάει»με το παραμικρό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024