Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο τρόμος επιστρέφει στο «A Quiet Place 2»

Ο τρόμος επιστρέφει στο «A Quiet Place 2»

Οι παραγωγοί της νέας ταινίας «A Quite Place 2» που κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Μάρτιο έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ.

Ο τρόμος συνεχίζεται σε ένα «Ένα Ήσυχο Μέρος» καθώς το sequel της ταινίας βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο.

Η οικογένεια Άμποτ (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) παίρνει τους δρόμους, βγαίνει στον κόσμο – ή σε ό,τι έχει απομείνει από αυτόν.

Η πρώτη ταινία προβλήθηκε το 2018, και κέρδισε τον έπαινο των κριτικών.

Κέρδισε επίσης 340 εκατομμύρια δολάρια από τις προβολές στις αίθουσες και ένα νεύμα έγκρισης από τον μάστερ του τρόμου, τον ίδιο τον Στέφεν Κινγκ.

Στην πρώτη ταινία, σε έναν κόσμο στον οποίο τέρατα -είναι εξωγήινοι;- ιχνηλατούν κάθε ζωντανή ύπαρξη με τον ήχο της και την εξοντώνουν, η οικογένεια του Λι και Έβελιν έχει κατορθώσει να επιβιώσει απομονωμένη σε μια αγροτική περιοχή, εφαρμόζοντας ένα αυστηρό πρωτόκολλο δραστηριοτήτων: κανένας απολύτως ήχος. Είναι όμως, αυτό εφικτό όταν υπάρχουν παιδιά; Ή απρόβλεπτα, όπως η εγκυμοσύνη της Έβελιν;

Το τρέιλερ του «A Quiet Place 2» που μόλις κυκλοφόρησε ξεκινά με ένα φλασμπάκ στις πρώτες ημέρες:

Τα μυστήρια κτήνη προσελκύονται από τους ήχους και καταστρέφουν τα πάντα στον δρόμο μιας πόλης. Στη συνέχεια, πηγαίνουμε στα όσα συμβαίνουν μετά το τέλος της πρώτης ταινίας: η οικογένεια – χωρίς τον πατέρα, τον οποίο υποδυόταν ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Τζον Κραζίνσκι – βγαίνει στον κόσμο μαζί με το καινούργιο μωράκι. Και συναντά έναν τύπο, ιδανικό στην τέχνη της επιβίωσης – τον ρόλο υποδύεται ο Cillian Murphy – αλλά ο οποίος δεν είναι και πολύ πεισμένος ότι αξίζει να σωθεί ο κόσμος.

Οι λάτρεις της βωβής αφήγησης τρόμου θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τις 20 Μαρτίου.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024