Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν έχετε κοινούς στόχους σε μία σχέση

Όταν έχετε κοινούς στόχους σε μία σχέση

Κοινοί στόχοι συνεπάγεται και ευημερία μέσα στη σχέση. Συνεπώς είναι καλό να έχετε κοινά όνειρα

Το να έχετε κοινούς στόχους στη σχέση σας, σας καθιστά ένα ζευγάρι που πιθανόν θα κρατήσει αυτή τη σχέση του για χρόνια. Από εκεί και πέρα ωστόσο οφείλετε να δουλέψετε και άλλα πράγματα στο «μεταξύ σας».

Τι σημαίνει κοινοί στόχοι;

Είναι κάτι που οδηγεί το ζεύγος σε έναν κοινό προορισμό. Στόχοι και όνειρα πάνε μαζί συνήθως. Αν μπορείτε να δείτε στο μέλλον σας ο ένας τον άλλον, τότε έχετε κάτι κοινό και κάτι πάρα πολύ σπάνιο.

Ειδικά στις μέρες μας που οι σχέσεις δεν κρατάνε και διαλύονται πιο εύκολα, το να έχετε και οι δύο κοινά όνειρα σας κάνει να έχετε ίσως και περισσότερη υπομονή και επιμονή ο ένας για τον άλλον.

Μόνο τότε αξίζει;

Κατά βάση ναι. Εκτός αν περνάτε καλά στο «τώρα» και δε σε αφορά το τι θα ισχύει αύριο και μεθαύριο. Αν όμως με αυτόν τον άνθρωπο καταλήξεις να είστε καιρό και χρόνια μαζί, θα καταλάβεις ότι ή έκανες κάτι καλό ή τελικά έχασες τον χρόνο σου και πιθανόν ευκαιρίες που θα μπορούσες να έχεις με άλλους υποψήφιους συντρόφους.

Διότι μπορεί στην παρούσα φάση να δείχνεις ότι δεν έχεις κάποιους στόχους και όνειρα και ότι είσαι χαλαρή, αν όμως αποκτήσεις στόχους και όνειρα τότε θα βρεθείς «αντιμέτωπη» με τις αλήθεια των περιστάσεων αυτής της σχέσης.

Συζήτηση

Δεν υπάρχει καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος από αυτόν της λεκτικής επικοινωνίας. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως οι στόχοι και τα όνειρά σου καλό θα είναι να εξηγήσεις από την αρχή τι ακριβώς θέλεις.

Αν βρείτε και οι δύο ότι έχετε διαφορές μεταξύ σας οι οποίες δε λύνονται, τότε μη χάνετε τον χρόνο σας. Από την άλλη αν θεωρείτε ότι τα πράγματα μοιάζουν και έχετε κοινά όνειρα και βλέψεις ο ένας με-για τον άλλον, τότε αξίζει κάθε προσπάθεια μέσα σε αυτήν τη σχέση. Η συζήτηση άλλωστε βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024