Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαράντα... πατίνια θα ψαρέψει ο δήμος Θεσσαλονίκης από τον Θερμαϊκό

Σαράντα… πατίνια θα ψαρέψει ο δήμος Θεσσαλονίκης από τον Θερμαϊκό

Η δράση για το "ψάρεμα" των ηλεκτρικών, ενοικιαζόμενων, πατινιών θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιανουαρίου

Περισσότερα από σαράντα ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία πέταξαν ασυνείδητοι στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, θα κληθούν να …ψαρέψουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι υπηρεσίες του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FΜ», ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του κεντρικού δήμου, Σωκράτης Δημητριάδης, «είναι πολλά τα πατίνια που έχουν πεταχθεί στη θάλασσα. Έχουμε μετρήσει περίπου 40 – 45 πατίνια να βρίσκονται στα νερά του Θερμαϊκού».

Η δράση για το «ψάρεμα» των ηλεκτρικών, ενοικιαζόμενων, πατινιών θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιανουαρίου, οπότε και συνεργείο του δήμου με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα επιχειρήσει να τα ανασύρει από τη θάλασσα. «Τα πατίνια έχουν αρχίσει να οξειδώνονται και η μπαταρία που διαθέτουν είναι η χειρότερη μόλυνση για τα νερά του Θερμαϊκού» πρόσθεσε ο κ.Δημητριάδης.

Παράλληλα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους των δύο εταιριών που ενοικιάζουν τα ηλεκτρικά πατίνια στην πόλη, προκειμένου να γίνει μία καμπάνια ενημέρωσης τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών για τη σωστή χρήση τους και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

«Βλέπουμε τα ηλεκτρικά πατίνια παρατημένα σε διάφορα σημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Οι δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια καμπάνια προκειμένου να ενημερωθούν οι χρήστες για το σωστό τρόπο οδήγησης αλλά και στάθμευσης» συμπλήρωσε ο κ.Δημητριάδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024