Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ιδανικά δώρα για την κολλητή ανάλογα με το ζώδιο της

Τα ιδανικά δώρα για την κολλητή ανάλογα με το ζώδιο της

Τα κατάλληλα δώρα για κάθε ζώδιο

Ναι, μπορεί να έχεις σκεφτεί τι θα ήθελε η κολλητή σου για δώρο, αλλά ταιριάζει με το ζώδιό της;

Για πάμε να πάρουμε μερικές ιδέες και βρες κατευθείαν τις προτάσεις για ένα ιδιαίτερο δώρο που ξέρεις ότι ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Κριός αγαπά ο,τιδήποτε αθλητικό και δύσκολα θα αντισταθεί σε ένα κολάν ή σε μία στιλάτη φόρμα για το γυμναστήριο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που λατρεύει την άνεση που συνοδεύεται από την πολυτέλεια. Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά αγαπά τα πολυτελή εσώρουχα και τις πιτζάμες από σατέν ύφασμα.

Δίδυμοι

Η δύσκολη περίπτωση του ζωδιακού δεν ξέρει πάντα τι θέλει. Ωστόσο, ξέρεις ότι αν επενδύσεις σε ένα κλασικό ζευγάρι σκουλαρίκια, που δεν είναι εκκεντρικά, έχεις κερδίσει την καρδιά του Διδύμου.

Καρκίνος

Μία γυναίκα Καρκίνος λατρεύει να περνά χρόνο στο σπίτι της, που της χαρίζει θαλπωρή. Η καλύτερή της είναι να φροντίζει την επιδερμίδα της με κρέμες και serum για να νιώσει ότι αναζωογονείται.

Λέων

Μία δυναμική λέαινα θέλει πάντα να κάνει εντύπωση, αλλά όχι με κραυγαλέο τρόπο. Είναι αρχοντική αλλά επενδύει συχνά σε ιδιαίτερα κομμάτια, είτε είναι ρούχα είτε αξεσουάρ. Μία mini baguette σε ροζ χρώμα θα την εντυπωσιάσει.

Παρθένος

Το πιο κομψό ζώδιο αγαπά το μινιμαλισμό, αλλά θέλει και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Μία κλασική αγορά που θα αγαπήσει είναι ένα κομψό ρούχο που έχει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Η ζακέτα με πέτρες είναι το ρούχο που θα φορά στις βραδινές εξόδους της.

Ζυγός

Ένας Ζυγός αγαπά την ισορροπία και το καλό γούστο. Το στιλ του είναι συνήθως ήσυχο, αλλά τολμάει να δοκιμάζει νέες τάσεις και να βάζει ιδιαίτερες πινελιές στην εμφάνισή του. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι sneakers που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Σκορπιός

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς αυτό το ζώδιο; Αισθησιασμός και μυστήριο (αν θες τη γνώμη μου). Και δεν υπάρχει καλύτερος να εκδηλώσεις αυτήν την πλευρά με ένα βαθύ μωβ κραγιόν.

Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης επενδύει σε ρούχα και καλλυντικά που έχουν διαχρονική αξία. Ωστόσο, αν νιώσει ότι μία τάση της ταιριάζει, δε θα πει όχι. Ένα βελούδινο φόρεμα είναι το κομμάτι που θα βάλει στο ρεβεγιόν ή σε ένα απλό πάρτι με φίλους. Και θα το ευχαριστηθεί.

Αιγόκερως

Με όπλο την πνευματικότητα και την εσωτερικότητα, μία Αιγόκερως θα σε λατρέψει αν της πάρεις κάτι που χωράει στο σπίτι της, είναι ρετρό και vintage, σαν τα γούστα της και την κάνει να ταξιδεύει. Ένα πικάπ σε ιδιαίτερη συσκευασία θα γίνει το αγαπημένο της έπιπλο.

Υδροχόος

Μπορεί ο Υδροχόος να είναι party animal, αλλά έχει μεγάλη ανάγκη τις στιγμές ηρεμίας στο σπίτι της. Είναι πολύ καλή στη διακόσμηση και θα λατρέψει ένα ιδιαίτερο φωτιστικό που μπορεί να αλλάξει εντελώς το ύφος της κρεβατοκάμαρας.

Ιχθύς

Βλέπεις μία γυναίκα Ιχθύ και σκέφτεσαι πόσο γλυκιά και ευαίσθητη είναι. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δε σημαίνει κιόλας ότι δεν ακτινοβολεί. Σε αυτο θα την βοηθήσει ένα σετ σκιών με glitter.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024