Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε χώρισε, δεν έγινε και κάτι

Σε χώρισε, δεν έγινε και κάτι

Είναι σίγουρο κάτι το δύσκολο, ειδικά αν ακόμα ήσουν ερωτευμένη, αλλά παρ' όλα αυτά δε μπορείς να κάνεις και κάτι

Σίγουρα ο χωρισμός δεν είναι κάτι το ευχάριστο, εκτός αν είναι δική μας επιλογή και το θέλαμε εδώ και καιρό. Να θυμίζεις παρ’ όλα αυτά στον εαυτό σου ότι το γεγονός πως χώρισες δε σημαίνει και πολλά.

Ε και;

Ναι σε χώρισε. Και επειδή σε χώρισε νιώθεις πολύ άσχημα. Ίσως μάλιστα να ρίχνεις την ευθύνη του χωρισμού πάνω σου. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή και το ξέρεις. Το γεγονός πως σε χώρισε δείχνει εξ’ αρχής ότι δεν ήταν για εσένα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Έχεις άλλωστε πολλά πράγματα μπροστά σου να ασχοληθείς.

Είσαι ελεύθερη

Συνειδητοποίησε την ευλογία του να είσαι ελεύθερη. Να φλερτάρεις με όποιον θες, να μιλάς όποτε θες με όποιον θες και να βγαίνεις διάφορα ραντεβού. Σκέψου τι τέλειο που είναι να μην έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν για το πού ήσουν, με ποιον βγήκες, να δίνεις αναφορά ποιος είναι αυτός κλπ. Γενικά έχεις πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο με αποτέλεσμα να είσαι περισσότερο χαρούμενη με εσένα.

Ναι μπορεί να πονάει συναισθηματικά

Είναι προφανώς ότι δε νιώθεις καλά. Ψυχραιμία όμως είναι απλά οι πρώτες ώρες-μέρες. Ο εγκέφαλος θέλει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Ότι τι θεωρείς; Θα κάτσεις για πάντα να κλαις για αυτόν; Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Το σίγουρο είναι ότι θα τον ξεπεράσεις.

Θα γνωρίσεις άλλον

Και εδώ είναι το καλύτερο κομμάτι. Θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε ερωτευτεί. Θα σε αγαπήσουν ξανά και θα είσαι και πάλι ερωτευμένη. Πρέπει απλά να συνειδητοποιήσεις παίρνοντας όσο χρόνο θέλεις, πως όλα ξεπερνιούνται. Όσο δύσκολο και να φαίνεται στο τέλος θα προχωρήσεις.

Και πού ξέρεις μπορεί ο επόμενος να είναι και ο σύντροφος της ζωής σου. Και για αυτόν τον λόγο να κρατήσεις τον πρώην ως μία καλή ανάμνηση. Γιατί έτσι κι αλλιώς αν αυτός δε σε χώριζε δε θα είχες γνωρίσει κανέναν άλλον.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024