Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια στον έρωτα

Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια στον έρωτα

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στον έρωτα και τις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου;

Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι επιρρεπές σε διαφορετικά λάθη στις ερωτικές του σχέσεις.

Κάποιοι άνθρωποι δείχνουν κατανόηση και υπομονή, και άλλοι παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν. Είναι και θέμα χημείας εδώ που τα λέμε. Δεν μπορούμε να αντέξουμε τα πάντα και είναι απολύτως σεβαστό.

Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στον έρωτα και τις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Όταν ο Κριός δεσμεύεται, μπορεί να κάνει θαύματα και να μετακινήσει βουνά ολόκληρα. Αφοσιώνεται, αγαπά δυνατά και με πάθος. Και πού είναι το πρόβλημα; Στο ότι απαιτεί τα ίδια ακριβώς από το ταίρι του. Αν δεν τα πάρει με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο βαθμό, σηκώνεται και φεύγει.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Δε λέει όχι σε πολυτέλειες και λούσα, αλλά γενικά είναι πρακτικό ζώδιο και δεν αντέχει τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι με κάποιος που επίσης επιλέγει τη μονοτονία. Διαφορετικά, η ζωή του φαίνεται βαρετή στους άλλους. Ενίοτε είναι κιόλας.

Δίδυμοι

Αν και μιλάμε για ένα ζώδιο που αγαπά τη δέσμευση, εάν τσακωθεί, είναι ικανό να χτίσει τόσο ψηλά τείχη, που μπορεί να απομακρυνθεί από τον σύντροφό του σε χρόνο dt. Μουλαρώνει και δεν επανέρχεται εύκολα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα σε λατρέψει, θα σου αφοσιωθεί και θα σε φροντίσει. Κάπου εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Μπορεί να γίνει εύκολα τσιμπούρι και να δημιουργήσει μία εξαρτημένη σχέση που ενίοτε πνίγει τους άλλους.

Λέων

Ο Λέων θα σου δείξει με κάθε τρόπο τη λατρεία που σου έχει. Κι ενώ όλα δείχνουν καλά, μπορεί να προκύψει πρόβλημα από το πουθενά. Αρνείται να ζητήσει βοήθεια και δεν ανοίγεται εύκολα και αυτό οδηγεί σε ανεξήγητες εκρήξεις.

Παρθένος

Ο Παρθένος και η εμμονή του με την τελειότητα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα. Αν του μετακινήσεις τα πράγματα ή πετάξεις κάτι στο πάτωμα, την έβαψες.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι το σημαντικότερο πράγμα για έναν Ζυγό. Αυτό όμως που είναι καλό, μπορεί να γίνει εύκολα κακό. Δυσκολεύεται πολύ μέχρι να πάρει μία ρημάδα απόφαση, είτε πρόκειται για το τι ψωμί θα πάρει, είτε για το αν θα χωρίσει.

Σκορπιός

Το κλασικό λάθος που κάνει ο Σκορπιός με όλον τον κόσμο, είναι ότι κλείνεται σαν στρείδι. Άπαξ και ερωτευτεί, τα δίνει όλα και εκτίθεται. Αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, λίγοι αντέχουν και μένουν μαζί του.

Τοξότης

Αν και ένας Τοξότης θα μπει σε σχέση, θέλει να έχει μονίμως αναμμένη τη φλόγα του πάθους και της έκπληξης. Για να τον κρατήσεις, πρέπει να του κάνεις δωράκια και να τον εκπλήσσεις. Αγώνας δρόμου σαν να λέμε.

Αιγόκερως

Μέσα σε μία σχέση, ο Αιγόκερως δίνεται ολοκληρωτικά. Σε βλέπει και σαν φίλο και σαν σύντροφο. Το πρόβλημα είναι ότι, όταν έχει πρόβλημα, θα τα πει μόνο στο ταίρι του και δε θα βγει να ξεσκάσει και να αλλάξει παραστάσεις.

Υδροχόος

Καλός και επικοινωνιακός, αλλά στα προσωπικά του δε βγάζει τσιμουδιά. Πρέπει να έχεις πολλή υπομονή με έναν Υδροχόο και σε καμία περίπτωση να μην περιμένεις ότι θα σου πει αυτό που τον ενοχλεί.

Ιχθύς

Ονειροπόλος και ξεχασιάρης, ο Ιχθύς είναι λίγο σπάταλος και μετά το αποκρύπτει από το ταίρι του. Έχει θα λέγαμε κακή σχέση με τα λεφτά, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει καχυποψία στο έτερόν του ήμισυ.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024