Ο ένας δηλαδή ο Αιγόκερως έχει αρκετό κυνισμό και ρεαλισμό στην καθημερινή του αντιμετώπιση ως προς τα όποια πράγματα. Ο Υδροχόος του μοιάζει σε αυτό απλά δεν είναι τόσο κυνικός και απόλυτος όπως εκείνος.

Χαρακτηριστικά

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και αρκετά παρορμητικός. Ο Κρόνος που είναι εξουσιαστής του συμβολίζει τη σοβαρότητα, την επιμονή και την πειθαρχία. Συνήθως λοιπόν ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός, αφοσιωμένος, ρεαλιστής, συνεπής και τρομερά φιλόδοξος. Αγαπά τις δυσκολίες και είναι υπέρ του καθήκοντος και της εξουσιαστικής δύναμης.

Ο αυτοέλεγχος του Αιγόκερω και η οξεία κρίση του θα σας γοητεύσουν και θα σας δώσουν την αίσθηση ότι μπορείτε άφοβα να στηριχτείτε πάνω του. Ο σεβασμός και η τήρηση των συμφωνιών σας πείθουν ότι μαζί του μπορείτε να ζήσετε ήρεμα αναπτύσσοντας τις θεωρίες σας και εξελίσσοντας τις προοδευτικές σας ιδέες.

Ο Υδροχόος εκτιμά πολύ την ειλικρίνεια και τη σοβαρότητα χωρίς να θέλει να προκαλεί το τι θα πει ο κόσμος.

Αντιθέσεις

Και οι δύο έχουν φιλελεύθερες και συντηρητικές απόψεις με αποτέλεσμα να συγκρούονται για τα εντελώς λάθος θέματα και πράγματα. Στο θέμα του σεξ οι ενέργειες και των δύο ζωδίων είναι αρκετά διαφορετικές με αποτέλεσμα να βγαίνει ένας πολύ ερωτικός συνδυασμός και για τους δύο.

Τους αρέσει το καλό και ακριβό φαγητό αν και γενικά δεν τρώνε πολύ. Έχουν κοινά γούστα ως προς την καλοπέραση εκτός από τον Αιγόκερω που προτιμά πολύ το έξω και το αλκοόλ πράγμα που κατά βάση αποφεύγει ο Υδροχόος. Όσον αφορά τη σχέση μεταξύ αυτών των δύο θα έχει και τσακωμούς και πολλές εντάσεις για τα πιο σοβαρά θέματα όμως.

Αδιαφορούν να δώσουν βάση και σημασία σε θέματα που δεν έχουν ιδιάζουσα «βαρύτητα» και κάνουν και οι δύο πίσω. Το κακό είναι πώς αν νευριάσουν και οι δύο ταυτόχρονα και έχουν εγωισμό, κανείς δε θα κάνει την κίνηση πρώτος. Έτσι στη συνεννοόηση έχουν κάποια ζητήματα και δυσκολίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο