Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπι Γούλιαμς: Η συγκλονιστική επιστολή για την αυτόχειρα κόρη φίλου του

Ρόμπι Γούλιαμς: Η συγκλονιστική επιστολή για την αυτόχειρα κόρη φίλου του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έστειλε μήνυμα κατά των αυτοκτονιών με μια επιστολή ενός φίλου του που έχασε την κόρη του η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 20 ετών

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο Ρόμπι Γουίλιαμς για την κόρη ενός στενού φίλου του, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η Κέιτλιν Ο Ράιλι, η κόρη του Πιτ O’Ο Ράιλι, αυτοκτόνησε πριν από λίγο καιρό και ο βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς αποφάσισε να μιλήσει για τις αυτοκτονίες με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους εκατομμύρια θαυμαστές του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς μοιράστηκε τις απόψεις του για την 20χρονη,  Κέιτλιν Ο Ράιλι με τους ακολούθους του στα social media λέγοντας ότι «ήταν όμορφο κορίτσι που είχε όλη τη ζωή μπροστά του» και εξήγησε ότι «έβαλε τέλος με τραγικό τρόπο στη ζωή της».

«Ο φίλος μου Πιτ θέλει να βοηθήσει μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός και να συγκεντρώσει χρήματα για την ευαισθητοποίηση των νέων που πάσχουν από ψυχικά προβλήματα» έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής.

«Έχω την τιμή να τον υποστηρίζω σ’ αυτό, στη μνήμη της Κέιτλιν», πρόσθεσε o Ρόμπι Γουίλιαμς.

«Η Κέιτλιν ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, που μεγάλωσε με μία πολύ αγαπημένη οικογένεια. Πέρασε όμως τα τελευταία χρόνια μία περίοδο με ψυχικά προβλήματα» δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας και πρόσθεσε:

«Η Κέιτλιν δεν είναι πλέον μαζί μας, αλλά θέλω όλοι μας να την θυμόμαστε, όπως και τόσες άλλες όμορφες ψυχές σε όλον τον κόσμο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που δυστυχώς επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους χωρίς κανείς να αναλάβει δράση ώστε να το αποτρέψει.

Μαζί πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε όσους υποφέρουν και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί μία αυτοκτονία».

View this post on Instagram

Caitlin Nicole O’Reilly ❤️ x

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024