Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπαλατσινού : Αποκαλύπτει τους στόχους της για το 2020

Τζένη Μπαλατσινού : Αποκαλύπτει τους στόχους της για το 2020

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε τους στόχους της για τη νέα χρονιά

Από το αγαπημένο της νησί την Πάτμο αποχαιρετά το 2019 η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ με μία ανάρτησή της στο Instagram στέλνει το δικό τους μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Το 2020 θα βρει την Τζένη Μπλατσινού  ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συζύγου της Βασίλη Κικίλια.

Η χρονιά που φεύγει αναμφισβήτητα τους ανήκει καθώς σφράγισαν τον έρωτά τους με τον γάμο τους το περασμένο καλοκαίρι.

Σε μία από τις βόλτες τους στο αγαπημένο νησί της κι έχοντας θέα τη θάλασσα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και σχολιάζει:

«Κι ακόμη…. το 2020 εύχομαι… να βρίσκεις ένα τετράφυλλο τριφύλλι, να σου βγαίνει η πασιέντζα, να ξαναβρίσκεις τις γεύσεις παλιών συνταγών, να φαντάζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις ένα αντικείμενο, ένα σπίτι, ένα μέρος, να ποτίζεις τα λουλούδια, να βλέπεις την αυλαία να σηκώνεται όταν τα φώτα έχουν σβήσει και το βουητό της αίθουσας έχει καταλαγιάσει.

Να τρως το τελευταίο καναπεδάκι σε ένα κάλεσμα, να κλαις ακούγοντας το Χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ, να κάνεις κοπλιμέντο σε μία άγνωστη, να ξαναβρίσκεσαι με κάποιον είκοσι χρόνια μετά σαν να μην χωριστήκατε ποτέ, να φοράς ένα διακριτικό άρωμα, να έχεις διακριτική παρουσία, να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, να σε απασχολεί περισσότερο που ήμασταν πριν γεννηθούμε, παρά τι θα απογίνουμε μετά θάνατον.

Να τσαλακώνεις τις σελίδες μιας εφημερίδας, να ξαναθυμάσαι την ντοπιολαλιά των παιδικών σου χρόνων ή παροιμίες και παραδόσεις, να χρησιμοποιείς κυριολεξίες που ξαφνιάζουν, να πίνεις όταν δίψας πολύ νερό, να μην ντρέπεσαι όταν είσαι ο εαυτός σου…

Ένα μωσαϊκό μικρών προσωπικών «τίποτε» από την Francois Heritier στο πιο αισιόδοξο βιβλίο «Το αλάτι της ζωής». Καλή Χρονιά #everybody».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού:

View this post on Instagram

Κι ακόμη…. το 2020 εύχομαι… να βρίσκεις ένα τετράφυλλο τριφύλλι, να σου βγαίνει η πασιέντζα, να ξαναβρίσκεις τις γεύσεις παλιών συνταγών, να φαντάζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις ένα αντικείμενο, ένα σπίτι, ένα μέρος, να ποτίζεις τα λουλούδια, να βλέπεις την αυλαία να σηκώνεται όταν τα φώτα έχουν σβήσει και το βουητό της αίθουσας έχει καταλαγιάσει, να τρως το τελευταίο καναπεδάκι σε ένα κάλεσμα, να κλαις ακούγοντας το Χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ, να κάνεις κοπλιμέντο σε μία άγνωστη, να ξαναβρίσκεσαι με κάποιον είκοσι χρόνια μετά σαν να μην χωριστήκατε ποτέ, να φοράς ένα διακριτικό άρωμα, να έχεις διακριτική παρουσία, να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, να σε απασχολεί περισσότερο που ήμασταν πριν γεννηθούμε, παρά τι θα απογίνουμε μετά θάνατον, να τσαλακώνεις τις σελίδες μιας εφημερίδας, να ξαναθυμάσαι την ντοπιολαλιά των παιδικών σου χρόνων ή παροιμίες και παραδόσεις, να χρησιμοποιείς κυριολεξίες που ξαφνιάζουν, να πίνεις όταν δίψας πολύ νερό, να μην ντρέπεσαι όταν είσαι ο εαυτός σου… Ένα μωσαϊκό μικρών προσωπικών «τίποτε» από την Francois Heritier στο πιο αισιόδοξο βιβλίο «Το αλάτι της ζωής». Καλή Χρονιά #everybody 💫🙌

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024