Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν δε νιώθετε έλξη για τον σύντροφό σας

Όταν δε νιώθετε έλξη για τον σύντροφό σας

Είναι το σημείο στο οποίο δεν ξέρετε τι να κάνετε. Σίγουρα συνοδεύει τις σκέψεις σας το δίλημμα να μείνετε ή να χωρίσετε

Η βαρεμάρα είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό μέσα σε μία σχέση. Όταν όμως η βαρεμάρα καταλήγει στην πλήξη και η πλήξη στην αδιαφορία, τότε έρχεται η έλλειψη της έλξης. Και έλλειψη έλξης σημαίνει προβλήματα.

Τι συμβαίνει;

Έχετε βαρεθεί ο ένας τον άλλο. Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι σημαντικά συστατικά σε μια υγιή μακροχρόνια σχέση , αλλά η υπερβολική άνεση μπορεί να κάνει τη σχέση να προβλέψιμη και βαρετή. Ως ανθρώπινα όντα μας αρέσει η καινοτομία, ενώ το συναίσθημα της υπερβολικής εξοικείωσης μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση.

Μαλώνετε συνέχεια. Και μάλιστα μαλώνετε για τα πιο απλά πράγματα. Οι συγκρούσεις μπορούν να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια, εφόσον δεν λυθούν με σεβασμό και συζήτηση. Αν μαλώνετε συνέχεια με τον σύντροφό σας μπορεί με τον καιρό να χαθεί και η μεταξύ σας έλξη.

Έχει χαθεί κάθε ομορφιά που προξενεί ο ρομαντισμός. Είναι λογικό αφού ο ρομαντισμός δεν υπάρχει καν. Είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην παγίδα της καθημερινότητας και να χάσετε τη ρομαντική σας πλευρά.

Σκέψεις

Το ότι η σχέση σας δεν είναι όπως ήταν στις αρχές δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει. Αν εσείς θέλετε να προσπαθήσετε τότε προσπαθήστε να τη βελτιώσετε. Σκεφτείτε γιατί δε νιώθετε ό,τι νιώθατε στις αρχές. Είναι κάτι που έγινε ξαφνικά; Είναι κάτι που εξελίχθηκε με τον καιρό και έγινε συνήθεια;

Άμα έγινε κάτι το οποίο σας άγχωσε την περίοδο αυτή είναι λόγικό να μη μπορείτε να νιώσετε όσα νιώθατε. Αν είναι κάτι μόνιμο που συντηρείται τότε το θέμα αλλάζει εντελώς.

Το θέμα είναι αν θέλετε να χωρίσετε να το πείτε. Αν θέλετε να μείνετε μαζί να το πείτε επίσης. Η ειλικρίνεια και η επικοινωνία είναι ό,τι πιο βασικό υπάρχει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024