Η Κατερίνα Στικούδη δηλώνει έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό στοίχημα!

Σε αγχώνουν ενδεχόμενες συγκρίσεις με την Αραβανή και την Σπυροπούλου;

Όχι, γιατί εγώ είμαι μελαχρινή και εκείνες είναι ξανθιές (γελάει). Δεν με αγχώνουν, όχι. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Εγώ θα κάνω το «My Style Rocks» με το δικό μου στυλ. Και βέβαια σε συνεννόηση με την παραγωγή και το κανάλι.

Πώς τα προλαβαίνεις όλα;

Με έχω κλωνοποιήσει και υπάρχουν 2-3 Κατερίνες που τρέχουν πέρα δώθε (γέλια). Με σωστή οργάνωση και υπομονή όλα γίνονται.

Έναν χρόνο και τέσσερις μήνες παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη. Νομίζω πως στη δική σας περίπτωση δεν ισχύει το «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα»…

Ποτέ δεν το πίστεψα και δεν το πιστεύω γενικά. Αν πραγματικά ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, η συγκατοίκηση, ο γάμος, ο ερχομός ενός παιδιού σε φέρνουν ακόμη πιο κοντά. Για τον ερχομό, βέβαια, ενός παιδιού δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί είναι κάτι που δεν το έχω βιώσει και δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτή τη στιγμή. Όμως όλα αυτά τα πράγματα φέρνουν πιο κοντά ένα ζευγάρι, το ενώνουν. Δεν είναι να ταιριάζεις μόνο στο κομμάτι της ερωτικής ζωής. Είναι ωραίο ο σύντροφός σου να είναι και φίλος σου. Είμαστε πολύ εξωστρεφείς με τον Βαγγέλη ως ζευγάρι.

Τι είναι αυτό που σε γοήτευσε στον άντρα σου από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να σε γοητεύει το ίδιο μέχρι και σήμερα;

Το ταμπεραμέντο του, ο αέρας του, η κορμοστασιά του. Κάθε πρωί που ξυπνάω και τον βλέπω, λέω «τι παλικάρι έχω δίπλα μου». Καμαρώνω πολύ για τον Βαγγέλη και όλες του τις δραστηριότητες. Τον θαυμάζω.

Γράψτε το σχόλιό σας