Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Πώς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Μικρές συμβουλές για να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από δίπλα σου

Έξυπνα μικρές συμβουλές για να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από δίπλα σου και να είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί σου!

1. Να είστε ο εαυτός σας

Δεν έχει κανένα νόημα να προσποιήστε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είστε για να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί. Ακόμα και αν καταφέρετε να σας αγαπήσει, θα έχει γοητευτεί από το προσωπείο σας και όχι από τον αληθινό σας εαυτό και αυτό είναι μεγαλύτερη απογοήτευση, από το να μην σας προσέξει καθόλου.

2. Προσέξτε την εμφάνισή σας

Χωρίς να σημαίνει εξαντλητικές δίαιτες και καινούρια ρούχα, το να προσέχουμε την εμφάνισή μας είναι κομμάτι της προσπάθειάς μας να νιώθουμε πρώτα εμείς καλά με τον εαυτό μας, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες. Ένα προσεγμένο σύνολο που τονίζει τα καλά σας σημεία, ένα διακριτικό μακιγιάζ και καλοχτενισμένα μαλλιά, βοηθούν στην αυτοπεποίθηση σας, η οποία είναι πάντα το δυνατό σας όπλο.

3. Ακούτε τι σας λέει

Στους άντρες αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους και εκτιμούν τη γυναίκα που ακούει και ενδιαφέρεται για όσα έχουν να πουν. Αν θέλετε να κερδίσετε λοιπόν, την προσοχή του, απασχολήστε εσείς μόνο το 20% της κουβέντας και αφήστε τον να μεγαλουργήσει για το 80%. Δεν θα αργήσει άλλωστε να δείξει το ενδιαφέρον του για εκείνη, που περισσότερο ακούει παρά μιλάει (στην αρχή τουλάχιστον…).

4. Να γελάτε

Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε πλευρά της ζωής και ακόμα περισσότερο στην επικοινωνία με το αντίθετο φύλο. Μην ντρέπεστε να γελάσετε με τα αστεία του, ακόμα και αν μόνο εσείς τα καταλαβαίνετε. Αυτό είναι άλλωστε που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, ώστε να σας προσέξει παραπάνω.

5. Έχετε καλή διάθεση και προδιάθεση

Σε κανέναν δεν αρέσει, ούτε σε εσάς την ίδια, να κάνετε παρέα με άτομα απαισιόδοξα, μίζερα και μεμψίμοιρα. Η καλή και θετική διάθεση και το ζεστό χαμόγελο, είναι πολλές φορές ό,τι ακριβώς ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα.

6. Γλυκύτητα

Όλες οι γυναίκες, όταν βρίσκονται με τις φιλενάδες τους, σχολιάζουν και κουτσομπολεύουν άλλες γυναίκες. Αυτό είναι κοινό μυστικό και όποια το αρνηθεί, ψεύδεται. Αλλά δεν χρειάζεται και δεν πρέπει, να κάνετε το ίδιο όταν βρίσκεστε με εκείνον τον οποίο θέλετε να γοητεύσετε. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι κουτσομπόλες και μια γλυκιά συμπεριφορά, χωρίς μικρότητες και αναξιοπρεπή σχόλια είναι πάντα προτιμότερη.

7. Φλερτάρετε

Μπορεί να μη νιώθετε άνετα να το κάνετε και να είστε της παλιάς σχολής, σύμφωνα με την οποία το φλέρτ γίνεται από τον άντρα, αλλά θα κερδίσετε πολλά, αν αλλάξετε πλεύση. Παίξτε με τα μαλλιά σας, καρφώστε τον με το βλέμμα σας, γελάστε λίγο παραπάνω με τα αστεία του και να είστε σίγουρη πως θα του αρέσει και μάλλον θα ανταποκριθεί -αν νιώθει κι εκείνος το ίδιο- ακόμα κι αν δεν είχε το θάρρος να το δείξει εξαρχής.

8. Τολμήστε να είστε διαφορετική

Μην φοβάστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να είστε διαφορετική από τις άλλες γυναίκες. Πώς αλλιώς θα σας προσέξει άλλωστε; Μην είστε θύμα των τάσεων της μόδας, όπως οι περισσότερες και φροντίστε να έχετε ενδιαφέροντα και ασχολίες, ώστε να έχετε θέματα προς συζήτηση, πέρα από τον εύκολο κοινωνικό σχολιασμό.

9. Μην ντρέπεστε και μη φοβάστε να είστε έξυπνη

Όλες οι γυναίκες, έχουν ένα κρυφό χαρτί και όλοι ανεξαιρέτως έχουμε ένα χάρισμα και αρκετό μυαλό, να ασχοληθούμε με κάτι πέρα από το τι φόρεσε ο τάδε και ο δείνα celebrity. Μην φοβάστε να δείξετε το πνεύμα και την εξυπνάδα σας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να αφήσετε το χιούμορ σας να ξεδιπλωθεί μπροστά στο αντικείμενο του πόθου σας, αλλά θυμηθείτε πως δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά πολλά να κερδίσετε.

10. Μην φοβάστε την επαφή

Στους άνδρες αρέσει η φυσική επαφή και είναι μάλιστα ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να αποκτηθεί οικειότητα. Μη χάνετε λοιπόν τις μικρές ευκαιρίες να τον αγγίξετε στο μπράτσο ή την πλάτη κάθε φορά που σας κάνει να γελάτε ή προσπαθείτε να του εξηγήσετε κάτι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024