Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαδάκης: Είμαι υπερβολικά αμειβόμενος από την τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης: Είμαι υπερβολικά αμειβόμενος από την τηλεόραση

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τις περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τις υψηλές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τις περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τις υψηλές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90.

«Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ»

«Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ποιος τα διαχειρίζεται;

«Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95. Εγώ ποτέ δεν προέβαλα ούτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ούτε την προσωπική μου ζωή. Εκεί όλα σταματούν. Υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει: “Γιώργος Παπαδάκης – απαγορεύεται η είσοδος σε όλους, εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, την οικογένειά μου».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024