Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρτιν Σκορσέζε: Το επικό τρολάρισμα που του έκανε η κόρη του

Μάρτιν Σκορσέζε: Το επικό τρολάρισμα που του έκανε η κόρη του

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε βρήκε τον δάσκαλο του!

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε βρήκε τον δάσκαλο του!

View this post on Instagram

Going to visit @francesca.scorsese tomorrow!

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on

Ο Μάρτιν Σκορσέζε στράφηκε πριν από λίγο καιρό εναντίον των ταινιών της Marvel και τώρα ήρθε η ώρα να το πληρώσει από την ίδια του την κόρη!

Η κόρη του Φραντσέσκα  τύλιξε όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε πάρει για τον πατέρα της με χαρτί περιτυλίγματος με ήρωες της Marvel. Η ίδια δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα στο Instagram story της, και βέβαια η όλη ιστορία δεν άργησε να γίνει viral.

Ιδου!

Η δήλωση βόμβα

Για τις ταινίες με υπερήρωες ρωτήθηκε ο Μάρτιν Σκορσέζε και η απάντησή του ξέσπασε θύελλα στο Χόλιγουντ.

Ο διάσημος σκηνοθέτης των κλασικών αριστουργημάτων δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «λούνα παρκ» της ταινίες της Marvel.

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η καινούργια του ταινία «The Irishman» ο Σκορσέζε ρωτήθηκε για τις ταινίες με υπερήρωες και δήλωσε ότι δεν κατάφερε καν να τις παρακολουθήσει.

«Προσπάθησα να τις δω αλλά αυτό ξέρεις δεν είναι κινηματογράφος» απάντησε αφοπλιστικά ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Ειλικρινά, το πιο κοντινό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Όσο καλοφτιαγμένες και να είναι και με τους ηθοποιούς να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους υπό αυτές τις συνθήκες, είναι το λούνα παρκ. Δεν είναι ο κινηματογράφος των ανθρώπινων όντων που προσπαθούν να μεταδώσουν συναισθήματα και ψυχολογικές εμπειρίες σε ένα άλλο ανθρώπινο ον»

Τι απάντησε ο Τζέιμς Γκανν

Ο διάσημος σκηνοθέτης έδωσε συνέντευξη στο Empire και μεταξύ άλλων τα πυρά πήραν και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκανν, ο οποίος μάλιστα απάντησε.

Ο Τζέιμς Γκανν σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών «Guardians of the Galaxy», μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με την δήλωση του Σκορσέζε στo Twitter.


Ο Γκανν με δεύτερη ανάρτησή του εξηγεί ότι δεν βάζει στην ίδια κατηγορία τις ταινίες του με αυτές του Σκορσέζε, ούτε θα σταματήσει να τις βλέπει, αλλά δεν του αρέσει όταν ο κόσμος κρίνει χωρίς να ξέρει.


O Σκορσέζε έχει κερδίσει το Όσκαρ Σκηνοθεσίας για την ταινία «The Departed» (2006). Ήταν υποψήφιος για το ίδιο βραβείο για τις ταινίες «Raging Bull» (1980), «The Last Temptation of Christ» (1988), «Goodfellas» (1990), «Gangs of New York» (2002), «The Aviator» (2004), «Hugo» (2011) και «The Wolf of Wall Street» (2013).

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024