Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνεις όταν το ταίρι σου πηγαίνει στρατό

Τι να κάνεις όταν το ταίρι σου πηγαίνει στρατό

Είναι σίγουρα μία δοκιμασία που κάθε άντρας περνάει. Το ζήτημα είναι πώς επηρεάζει αυτό τη σχέση

Πολλοί άντρες πάνε στρατό σε μεγαλύτερη ηλικία. Αυτό συνήθως συμπίπτει με κάποια σχέση που έχουν συνάψει πρώτα. Είναι δύσκολο να είναι στον στρατό ο σύντροφός σου; Ναι είναι. Είναι ακατόρθωτο να κρατηθεί η σχέση σας; Όχι φυσικά και δεν είναι.

Κατανόηση

Αρχικά πρέπει να κατανοήσεις ότι πιθανόν ο σύντροφός σου να μην είναι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου που πάει στρατό. Είναι χρήσιμο να κατανοείς τα συναισθήματά του. Διαφορετικά δεν πρόκειται να συνεννοηθείτε, για τα πιο απλά πράγματα.

Μπορεί το διάστημα πριν μπει στον στρατό να φαίνεται πιο νευρικός και πιο αμυντικός απέναντί σου. Από τη στιγμή που σε σέβεται και απλά είναι λίγο περίεργος, δείξε την κατανόησή σου. Έχει πολλά στο μυαλό του έτσι κι αλλιώς. Αν δείχνεις κατανόηση θα χαίρεται να είναι δίπλα σου και θα του λείπεις περισσότερο.

Υπομονή

Είναι πολύ σημαντικό να δείξεις και εσύ και αυτός υπομονή. Σίγουρα είναι μία δοκιμασία και για τους δύο σας, ωστόσο θα μπορείς να του δείξεις πόσο τον προσμένεις. Το να ξέρει ότι θα φύγει και θα περιμένεις να γυρίσει θα τον κάνει να νιώσει πολύ πιο όμορφα και με τον ίδιο.

Η υπομονή αφορά πράγματα σχετικά με το γεγονός ότι δεν πρέπει να βιάζεσαι να λυθούν τώρα. Θα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από εσένα. Η κατανόηση και η υπομονή δε θα τον κάνουν να αγχώνεται περαιτέρω. Πρέπει και αυτός όμως να δείξει τα αντίστοιχα στοιχεία και σε εσένα. Δεν είναι δε καθόλου εύκολο και για εσένα όλο αυτό.

Επικοινωνία

Θα επικοινωνείτε όποτε του επιτρέπεται. Μπορεί μέσα από αυτήν τη μειωμένη επικοινωνία να συνειδητοποιήσετε πόσο πιο πολύ λείπει ο ένας στον άλλον. Θα νιώθετε ότι κάθε δεπτερόλεπτο έχει την αξία του στον απόλυτο βαθμό. Δε θα θεωρείτε δεδομένο ότι θα μιλήσετε όποτε θέλετε.

Οι τσακωμοί μπορεί να είναι συχνοί αλλά να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν συναισθήματα και ότι αυτό μετράει περισσότερο από όλα. Κάντε όλα τα παραπάνω και όταν περάσει η περίοδος αυτή θα δείτε και οι δύο ότι άξιζε η αναμονή.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024