Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε κάτι που πολύς κόσμος δεν γνώριζε!

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα»

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα. Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Πήγαμε να πιούμε και γίναμε στουπί. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο… φιλάκια», ανέφερε ο Τόνι Σφήνος.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην εκπομπή Eurogames που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς και τόνισε πως θα του ταίριαζε απόλυτα.

«Ήθελα να αποτραβηχτώ από την τηλεόραση. Υπήρχαν προτάσεις για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ήθελα καθόλου. Μου έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του YFSF, αλλά τους είπα “όχι παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω”. Τα “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” ήταν ταμάμ για μένα, αλλά φώναξαν τον Θέμη Γεωργαντά», δήλωσε ο Τόνι Σφήνος.

View this post on Instagram

Έτοιμοι ρέι..?? Σάμερ ιζ here, near, dear #international_cowboy #playmaker #ψηλοκάβαλο_αγορι #χηζδεμαν #2_καπνιστες_κανες #το_τρενο_για_Γιούτα #ξεκαθάρισμα_στο_ματωμενο_βάλτο #φέρε_πισω_τα_γελάδια #ετσι_αρμέεις_σωστα #το_πιο_γρηγορο_λασο_των_Πατησίων #ο_καλός_ο_κακός_και_ο_διάσημος #μισαλοδοξία #ρεμπουμπλικανισμος #ασυναρμολογητα_τουβλάκια #η_τελευταια_φυσαλιδα_του_ντεπόν #επικυρηγμενος_γόης #επαναστατης_χωρις_λακ

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο