Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Πάολα να είναι ζευγάρι με τον μουσικό Παναγιώτη Τσαφαρά, που γνωρίσαμε το 2011 σε ηλικία 18 ετών με το τραγούδι «Οι Καλύτερες Μου Μέρες».

Ωστόσο φαίνεται πως αυτά τα δημοσιεύματα δεν είχαν κάποια βάση, αφού ρεπορτάζ των ημερών θέλουν την τραγουδίστρια να είναι και πάλι μαζί με τον πρώην σύντροφό της Μιχάλς Ποζίδης.

Όλα δείχνουν πως η Πάολα και ο πρώην σύντροφός της και επιχειρηματίας Μιχάλης Ποζίδης είναι ξανά μαζί!

Η Πάολα και ο επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης,  Μιχάλης Ποζίδης ήταν μαζί από το 2012 περίπου και για μια εξαετία ήταν αχώριστοι. Ο χωρισμός εν τέλει ήρθε πριν από κάτι μήνες.

Μετά τις περιπέτειες που πέρασε η σχέση τους, τα σύννεφα διαλύθηκαν και αυτό που έμεινε είναι το φως του φλογερού τους έρωτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Πάολα και ο Μιχάλης που ήταν μαζί για περισσότερα από έξι χρόνια, μετά από μια μικρή διακοπή που τους έκανε να σκεφτούν καθαρά, συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ετσι παρά αρά τις φήμες, που ήθελαν την αγαπημένη τραγουδίστρια να ζει ένα ειδύλλιο με τον 25χρονο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, η Πάολα είναι ξανά μαζί με τον Μιχάλη.

Μάλιστα, οι δυο τους συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη, ατενίζοντας το κοινό τους μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο και με τη φθορά που είχε επέλθει στη σχέση τους, ανήκει στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο