Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δε θέλουν όλοι οι άντρες μόνο τη συνεύρεση

Δε θέλουν όλοι οι άντρες μόνο τη συνεύρεση

Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι, ούτε όλοι οι άντρες βλέπουν τη γυναίκα απλά για το κρεβάτι

Σε όλους αρέσει το σεξ. Έχουμε συνδέσει στην κουλτούρα μας το σεξ με τους άντρες. Ότι δηλαδή οι άντρες θέλουν πάντα σεξ. Αυτό όμως φυσικά και δεν είναι αλήθεια. Για να δούμε τι συμβαίνει….

Συναισθήματα

Οι άντρες είναι το ίδιο συναισθηματικοί με τις γυναίκες. Απλά έχουν την τάση να το δείχνουν αλλιώς. Λόγω κοινωνίας και στερεοτύπων έχει αναπαραχθεί η ιδέα ότι οι άντρες πρέπει να είναι αρρενωποί, να θέλουν συνέχεια σεξ, διαφορετικά «δεν είναι άντρες».

Αισθάνονται με το ίδιο βάθος και την ίδια ένταση τα συναισθήματα όπως και οι γυναίκες. Απλά οι τρόποι που θα τα εξωτερικεύσουν θα είναι τελείως διαφορετικοί από τους συνηθισμένους των γυναικών.

Εσωτερίκευση

Σεξ θα κάνουν για τους ίδιους λόγους που θα κάνει και μία γυναίκα. Αν θέλει σεξ ένας άντρας, το οποίο θα κρατήσει μόνο μία βραδιά, τότε θα κάνει σεξ μιας βραδιάς. Αν θέλει σεξ με συναίσθημα, θα κάνει σεξ με συναίσθημα. Σε αντίθεση ωστόσο με τις γυναίκες, η κοινωνία τους μαθαίνει να καταπιέζουν τα συναισθήματά τους σε σημείο που θα νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους.

Αποδοχή

Δεν είναι όλοι οι άντρες μόνο για σεξ, ούτε είναι «μηχανές» του έρωτα. Έχουν συναισθήματα που είναι πιο καταπιεσμένα λόγω ότι τα στερεότυπα που τους επιβάλλονται στο θέμα αυτό είναι περισσότερα από αυτά της γυναίκας.

Πρέπει όλες οι γυναίκες να αποδεχθούν τους άντρες ως τον καθένα ξεχωριστά. Ως κάθε ατομική οντότητα οφείλουν όλοι να αντιμετωπίζουν τον καθένα. Το να λέγονται γενικεύσεις ότι όλοι οι άντρες θέλουν σεξ, δεν έχει καμία βάση.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024