Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία : Ο Στάλιν επιστρέφει ως... Terminator

Ρωσία : Ο Στάλιν επιστρέφει ως… Terminator

Κάποιες περιοχές της Ρωσίας πρωτοτυπούν στις ιδέες για τον εορτασμό της 75ης επετείου της νίκης του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Η Ρωσία βαδίζει ολοταχώς προς το έτος 2020, που θα σηματοδοτήσει την 75η επέτειο της νίκης του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Σε αυτό το κλίμα, σύμφωνα με το sputnik, διάφορες περιοχές της χώρας προετοιμάζονται για τους εορτασμούς. Κάποιες, όμως, έχουν επιλέξει πιο πρωτότυπους τρόπους από άλλες.

Ο Στάλιν… Terminator

Συγκεκριμένα, ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης αερίων βιομηχανίας στο μικρό οικισμό του Gidrotorf, στην επαρχία Nizhny Novgorod της Ρωσίας διακόσμησε το εξωτερικού του κτιρίου του με ένα τεράστιο μπάνερ του Ιωσήφ Στάλιν ντυμένο ως Terminator.

Μάλιστα ο Στάλιν Terminator φορά το εμβληματικό δερμάτινο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τα μαύρα γυαλιά και να κραδαίνει ένα όπλο Καλάσνικοφ AK-47.

«Θα επιστρέψω», γράφει στα αγγλικά το μπάνερ (I’ll be back, όπως προειδοποιούσε το ανθρωπόμορφο ρομπότ στην ομώνυμη ταινία) και «75 χρόνια από τη Μεγάλη Νίκη», στα ρώσικα.

https://www.instagram.com/p/B6S_CkWlaYR/?utm_source=ig_embed

Και οι αντιδράσεις

Το διφορούμενο μπάνερ προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, αν όχι για άλλους λόγους, τουλάχιστον γιατί το γεγονός ότι το εμβληματικό ρωσικό όπλο «Καλάσνικοφ AK-47» πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 και μπήκε σε υπηρεσία το 1949, πολύ μετά από τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως, δε, αναφέρει τo sputnik αρκετοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, τονίζοντας ότι θα προτιμούσαν να μη δουν την επιστροφή του Στάλιν ή της διακυβέρνησής του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024