Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Δεν ξεχνούν ποτέ τον πρώτο τους σύντροφο

Ζώδια: Δεν ξεχνούν ποτέ τον πρώτο τους σύντροφο

Αυτά τα ζώδια όχι μόνο δεν τα πάνε καλά με τους χωρισμούς αλλά ενδεχομένως να μην ξεχάσουν ποτέ τον πρώτο τους έρωτα.

Αυτά τα ζώδια αποτελούν τους πιο πιστούς συντρόφους του ζωδιακού κύκλου, μιας και επενδύουν πολλά σε εκείνο το μοναδικό πρόσωπο που θα κατορθώσει να τους κλέψει την καρδιά. Είναι αρκετά ρομαντικά ζώδια και δεν κάνουν τίποτε δίχως να παθιάζονται.

Ταύρος

Το πρόβλημα με τον Ταύρο είναι ότι ερωτεύεται πολύ δύσκολα έως και σπανίως. Οπότε αν κάποιος του κινήσει το ενδιαφέρον και ξυπνήσει ρομαντικά αισθήματα μέσα του, τότε το σίγουρο είναι πως θα δοθεί ολοκληρωτικά στην σχέση αυτή. Προσπαθεί πολύ για να διατηρήσει τον έρωτα στα καλύτερα του, γεγονός που σηματοδοτεί την δυσκολία του να ξεπεράσει την πρώτη του σχέση.

Λέων

Ο Λέων δεν κάνει τίποτα με μισή καρδιά και αν νιώσει κάτι για κάποιον, τότε σίγουρα παθιάζεται και ζει την σχέση ιδιαίτερα έντονα. Είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσει στα μελλοντικά του σχέδια, ακόμα και τα πιο μακροπρόθεσμα, να εμπερικλείει τον σύντροφό του, πράγμα που τον δυσκολεύει πολύ να ξεχάσει όταν η σχέση τελειώσει, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η πρώτη του.

Καρκίνος

Αν και κάνουν σύντομες σχέσεις, που δεν τις σκέφτονται καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δένονται συναισθηματικά με τον «έναν και μοναδικό». Ειδικά οι Καρκίνοι την «πατούν» για τα καλά και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν με τίποτα.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024