Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνετε όταν υπάρχει ρουτίνα στη σχέση σας

Τι να κάνετε όταν υπάρχει ρουτίνα στη σχέση σας

Όλες οι σχέσεις περνάνε στάδια ρουτίνας, βαρεμάρας και πλήξης. Το ζητούμενο είναι να βελτιώσουμε κάθε στιγμή στη σχέση

Πλέον πολλά ζευγάρια επιλέγουν να παρακολουθήσουν κάποια σειρά. Πίστεψε με υπάρχουν πολλές σειρές για όλα τα γούστα και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Άσε που μπορείτε να κάνετε πιο συχνά date nights. To να δείτε ωστόσο μαζί σειρές θα σας κάνει να χουχουλιάζετε και να αγκαλιάζεστε συνέχεια. Γενικότερα κάθε μέσο που σας φέρνει πιο κοντά κάνει καλό στη σχέση σας.

Κάντε κάτι δημιουργικό

Το να ανέβετε ένα βουνό και να κάνετε μαζί διακοπές είναι σίγουρα και κάτι δημιουργικό και κάτι που το έχετε ανάγκη γιατί εξ’ ορισμού θα διώξει τη ρουτίνα σας. Τι θα μπορούσατε ωστόσο να κάνετε;

Είτε πρόκειται για κάποιο ταξίδι σε μαγευτικό προορισμό, είτα για sky diving. Με το σύντροφο σας πρέπει να δημιουργείται εμπειρίες και να είστε μαζί σχεδόν σε όλα. Απλά θέλει φαντασία η σχέση! Μην το ξεχνάς!

Οι εμπειρίες είναι αυτές που ενδυναμώνουν το ζευγάρι και το κάνουν να περνάει πιο όμορφα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Αναμνήσεις

Είναι το παν να έχετε καλές αναμνήσεις από τις εμπειρίες και τα ταξίδια που είχατε περάσει. Αυτό θα σας δέσει πολύ περισσότερο. Είναι σημαντικό να θυμάστε τις πιο αισιόδοξες εκδοχές των εαυτών σας.

Θυμάστε εκείνη την εποχή που βγαίνατε τα πρώτα σας ραντεβού μαζί του; Ήρθε η ώρα για την επαναφορά τους. Κανονίστε να βρεθείτε στα μέρη που πηγαίνατε παλιά και θυμηθείτε τις πρώτες πεταλουδίτσες που έσκαγαν στο στομάχι σας από το άγχος και την αγωνία.

Καλύτερο σεξ

Το σεξ είτε γίνεται πιο ρομαντικά, είτε πιο παθιασμένα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό και η επικοινωνία βασικά είναι ίσως οι σημαντικότεροι παράγοντες σε μία σχέση.

Για αυτό αφήστε τον εαυτό σας να το απολαύσει. Κάντε το προτεραιότητα. Άλλωστε και αυτό με τη σειρά του έχει ανάγκη για ανανέωση! Βρείτε μαζί διασκεδαστικούς τρόπους για να κάνετε πιο «νόστιμη» τη σεξουαλική σας ζωή.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024