Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνεις αν την έπιασες να ελέγχει το κινητό σου

Τι να κάνεις αν την έπιασες να ελέγχει το κινητό σου

Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα και καταστάσεις σε μία σχέση

Η επικοινωνία είναι το δυνατότερο σημείο σε ένα ζευγάρι. Όταν αυτή χαθεί τότε τα προβλήματα και η έλλειψη εμπιστοσύνης ξεκινάνε, με αποτέλεσμα κατασκοπικές συμπεριφορές να αυξάνονται. Και μπαίνεις λοιπόν στο δωμάτιο μετά το ντουζ που έκανες με χαρά και την βλέπεις να ψάχνει το κινητό σου. Τι κάνεις;

Μίλα της

Προφανώς πριν την κατηγορήσεις -και δικαίως- για το γεγονός ότι παραβίασε την  ιδιωτικότητά σου, οφείλεις στον εαυτό σου πρώτα από όλα να είσαι ήρεμος. Ξεκίνα λοιπόν να της κάνεις μία συζήτηση ως προς το γιατί το έκανε αυτό.

Τι αισθανόταν. Τι ανασφάλειες νιώθει απέναντι στη σχέση σας. Έτσι θα την κάνεις να σε εμπιστευτεί περισσότερο και να σου πει τι αισθάνθηκε όντως. Θα σου παραδεχθεί κατά πάσα πιθανότητα ότι ζήλεψε.

Άκου την

Το ότι θα ακούσεις γιατί εκείνη έψαχνε το κινητό σου, είναι σίγουρα κάτι που δε θα ήθελες να συμβεί γενικά. Σίγουρα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι την αφήνεις να σου πει την άποψή της, αυτά που την αγχώνουν κλπ.

Ξεκαθάρισέ της όμως ότι δε θα το ξανακάνει ποτέ αυτό. Διαφορετικά η σχέση θα πάει σε επίπεδα που δε θα υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη. Αφού σου πει αυτά που ήθελε, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι η δράση.

Δράση

Είναι η ώρα να βάλετε όλα τα δεδομένα κάτω ως προς τα πράγματα που σας ενοχλούνε και τους δύο. Να δεις τι συμβαίνει και έγινε όλο αυτό. Να την κάνεις να σε εμπιστευτεί περισσότερο αν της έχεις δώσει δικαιώματα να ζηλεύει.

Φυσικά στην περίπτωση που είσαι σωστός απέναντί της και εξακολουθεί να μη συμπεριφέρεται όπως αρμόζει στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας θα πρέπει να πας παρακάτω. Όλα έχουν ένα όριο. Το ζήτημα ωστόσο της ιδιωτικότητας θα έπρεπε να προστατεύεται από όλους, πόσο μάλλον από τη σύντροφό σου. Όλα λύνονται με διάλογο, είτε προχωρήσετε παρακάτω μεταξύ σας, είτε χωριστά.

Sports in

Τι ακολουθεί με τον Έλληνα διεθνή που βρέθηκε «ντοπέ» – Το δεύτερο δείγμα και η ειδοποίηση της ομάδας του

Υπό την επήρεια σοκ το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης πως κορυφαίος Έλληνας άσσος βρέθηκε «ντοπέ» στο ματς της Εθνικής με την Γεωργία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024