Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνεις αν δεν ήσουν πιστός στη σχέση σου

Τι να κάνεις αν δεν ήσουν πιστός στη σχέση σου

Η απιστία είναι κάτι που σε όλες τις περιπτώσεις προξενεί πολύ αρνητικά συναισθήματα σε ένα ζευγάρι

Η απιστία συμβαίνει διαχρονικά. Είναι κάτι που δυστυχώς δε μπορεί να προβλέψει κάποιος, ούτε φυσικά και να αναιρέσει. Συνήθως προξενεί μεγάλα προβλήματα σε ένα ζευγάρι και το κάνει να μην έχει εμπιστοσύνη.

Ειλικρίνεια

Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής απέναντι στη σύντροφό σου. Σου έχει δώσει τον χρόνο της και σου έχει μοιραστεί τόσα πράγματα που δε μπορείς απλά να μην τη σεβαστείς έστω στο πλαίσιο αυτό.

Η ειλικρίνεια είναι το πρώτο βήμα για να δεις από εκεί και πέρα εκείνη τι ζητά από εσένα. Το πώς εκείνη θα το διαχειριστεί καθώς και το κατά πόσο θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου. Προφανώς η πράξη της απιστίας είναι απαράδεκτη.

Προβλήματα

Το ζευγάρι έχει πολλά προβλήματα από τη στιγμή και μόνο που γίνεται κάτι τέτοιο. Είτε γιατί ο ένας από τους δύο δε νιώθει ότι τον καλύπτει αυτό που έχει, είτε γιατί έγινε χωρίς καν να σκεφτεί την επιλογή να χωρίσει πρώτιστα.

Από τη στιγμή που είχες την ευκαιρία να της το πεις, ότι έχεις αυτές τις σκέψεις και από τη στιγμή που δεν τη χώρισες για να κάνεις αυτά που εσύ θέλεις, τότε φταις. Εσύ φταις. Κανείς δε σε ανάγκασε να μείνεις στη σχέση αυτή άλλωστε.

Συνειδητοποίηση

Πρέπει να καταλάβεις ότι το αν θα συνεχίσεις να είσαι με τη σύντροφό σου ή όχι είναι δική της απόφαση. Εσύ την πλήγωσες συναισθηματικά άλλωστε. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο ίδιος έκανες κάτι τέτοιο θα έπρεπε να σε κάνει να αναρωτηθείς αν όντως θες να είστε μαζί ή όχι.

Η απιστία λέει πολλά για εσένα και για τη σχέση σας. Πρώτα από όλα λοιπόν συνειδητοποίησε την πράξη, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και στη συνέχεια πες το. Αν βέβαια δε θες να πεις κάτι και προτιμάς να συνεχίσεις να το κάνεις, τότε δε σου αξίζει αυτή με την οποία είσαι μαζί. Της αξίζουν σίγουρα καλύτεροι άντρες.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024