Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απόλυτο tip για το πιο τέλειο one night stand

Το απόλυτο tip για το πιο τέλειο one night stand

Το να θέλουμε σεξ και όχι δέσμευση δεν είναι κάτι κακό. Υπάρχει όμως ένας τρόπος για να κάνουμε το πιο τέλειο κρεβάτι

Το περιστασιακό σεξ ή αλλιώς «ξεπέτα» δε θέλει πολλά για να πετύχει. Ένα κύριο tip χρειάζεται για να είναι τέλειο το σεξ και αυτό έχει να κάνει άμεσα με εσένα και πώς εσύ θα κάνεις τα πράγματα να «ανάψουν» από την ηδονή. Μασάζ!

Μα όντως μασάζ;

Mα φυσικά και ναι! Όταν κάνεις μασάζ στο σώμα, τότε ερεθίζονται και ζεσταίνονται τα άκρα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και η ερωτική διάθεση. Η ερωτική και σεξουαλική ορμή αυξάνεται γιατί ο άλλος είναι «παραδομένος» στα «θέλω» σου και αφήνει τον εαυτό του με εμπιστοσύνη σε εσένα.

Το μασάζ όμως δε μπορεί να γίνεται όπου να ‘ναι. Πρέπει να έχει συγκεκριμένα σημεία που θα πιάνεις και θα απευθύνονται στον άντρα ή στη γυναίκα.

Λαιμός

Μετά από ένα παθιασμένο φιλί και γλείψιμο του λαιμού η περιοχή εκείνη έχει ερεθιστεί πάρα πολύ. Το άτομο που ασχολείσαι με τον λαιμό του σε αυτή τη φάση έχει την επιθυμία να κάνει σεξ ήδη, αλλά όχι!

Υπομονή! Μαζί με το μασάζ πάει και η υπομονή. Γιατί; Γιατί δεν πρέπει να εκτονωθεί άμεσα αυτή η σεξουαλική ενέργεια. Είναι καλό να την αφήσεις να αυξάνεται και να ενισχύεται. Κάνε μασάζ στην περιοχή του αυχένα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα φίλα τον και γλέιψε όλη την περιοχή.

Στα πλευρά

Είναι τόσο ευαίσθητη περιοχή που ό,τι την ακουμπάει γίνεται με πολύ αισθαντικό τρόπο. Θα ακολουθήσεις την ίδια τακτική που ακολούθησες και στον λαιμό. Θα φιλήσεις, θα γλείψεις και θα κάνεις μασάζ για τουλάχιστον 5 λεπτά.

Στο σημείο αυτό ο/η παρτενέρ σου έχει φτάσει πολύ κοντά στο να σου πει ότι δεν αντέχει άλλο γιατί θέλει να ολοκληρώσει. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι όσο τον φιλάς δε χρησιμοποιείς εκεί τα χέρια σου.

Το καλό πράγμα για να γίνει θέλει υπομονή, πάθος, έλξη. Αν έχεις και τα τρία τότε περίμενε για μία νύχτα που το πρωί δε θα την έχεις ξεχάσει.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024