Το περιστασιακό σεξ ή αλλιώς «ξεπέτα» δε θέλει πολλά για να πετύχει. Ένα κύριο tip χρειάζεται για να είναι τέλειο το σεξ και αυτό έχει να κάνει άμεσα με εσένα και πώς εσύ θα κάνεις τα πράγματα να «ανάψουν» από την ηδονή. Μασάζ!

Μα όντως μασάζ;

Mα φυσικά και ναι! Όταν κάνεις μασάζ στο σώμα, τότε ερεθίζονται και ζεσταίνονται τα άκρα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και η ερωτική διάθεση. Η ερωτική και σεξουαλική ορμή αυξάνεται γιατί ο άλλος είναι «παραδομένος» στα «θέλω» σου και αφήνει τον εαυτό του με εμπιστοσύνη σε εσένα.

Το μασάζ όμως δε μπορεί να γίνεται όπου να ‘ναι. Πρέπει να έχει συγκεκριμένα σημεία που θα πιάνεις και θα απευθύνονται στον άντρα ή στη γυναίκα.

Λαιμός

Μετά από ένα παθιασμένο φιλί και γλείψιμο του λαιμού η περιοχή εκείνη έχει ερεθιστεί πάρα πολύ. Το άτομο που ασχολείσαι με τον λαιμό του σε αυτή τη φάση έχει την επιθυμία να κάνει σεξ ήδη, αλλά όχι!

Υπομονή! Μαζί με το μασάζ πάει και η υπομονή. Γιατί; Γιατί δεν πρέπει να εκτονωθεί άμεσα αυτή η σεξουαλική ενέργεια. Είναι καλό να την αφήσεις να αυξάνεται και να ενισχύεται. Κάνε μασάζ στην περιοχή του αυχένα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα φίλα τον και γλέιψε όλη την περιοχή.

Στα πλευρά

Είναι τόσο ευαίσθητη περιοχή που ό,τι την ακουμπάει γίνεται με πολύ αισθαντικό τρόπο. Θα ακολουθήσεις την ίδια τακτική που ακολούθησες και στον λαιμό. Θα φιλήσεις, θα γλείψεις και θα κάνεις μασάζ για τουλάχιστον 5 λεπτά.

Στο σημείο αυτό ο/η παρτενέρ σου έχει φτάσει πολύ κοντά στο να σου πει ότι δεν αντέχει άλλο γιατί θέλει να ολοκληρώσει. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι όσο τον φιλάς δε χρησιμοποιείς εκεί τα χέρια σου.

Το καλό πράγμα για να γίνει θέλει υπομονή, πάθος, έλξη. Αν έχεις και τα τρία τότε περίμενε για μία νύχτα που το πρωί δε θα την έχεις ξεχάσει.

Γράψτε το σχόλιό σας