Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανασφάλειες μέσα στη σχέση

Ανασφάλειες μέσα στη σχέση

Όλες οι σχέσεις περνάνε αρκετές δυσκολίες. Τέτοιες μπορεί να είναι και οι ανασφάλειες που νιώθει κάποιος

Δε συμβαίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Σίγουρα οι ανασφάλειες είναι κάτι που ξεπερνιέται σε μία σχέση αρκεί το άτομο να το συζητά και να μην το κρατά μέσα του. Όταν δεν υπάρχει συζήτηση και αλήθεια τότε τα προβλήματα αυξάνονται.

Εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη όχι μόνο σημαίνει να μοιράζεστε τα βαθύτερα μυστικά σας με τον σύντροφό σας, χωρίς να ανησυχείτε, αλλά και σας φέρνει άνεση γνωρίζοντας ότι εννοούν αυτό που λένε,ότι δεν πρόκειται να σας προδώσουν ή να σας βλάψουν.

Και οι δύο μπορούν να εξασκήσουν την εμπιστοσύνη με το να ανταποκριθούν συναισθηματικά και σωματικά  στη σχέση και να είναι υπεύθυνοι ο ένας στον άλλο. Είναι επίσης σημαντικό να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας.

Εάν ο σύντροφός σας δεν σας έχει δώσει ποτέ λόγο να δυσπιστεί, τότε μην το κάνετε. Αν νιώθετε όμως ότι κάτι δεν πάει καλά, οφείλετε να το ψάξετε ακόμη περισσότερο.

Σταματήστε την αρνητικότητα

Εάν ο σύντροφός σας λέει ότι θέλει να βρεθεί μόνο με τους φίλους τους μια νύχτα και χωρίς εσάς, μην το θεωρήσετε ως ένα προσωπικό θέμα. Δεν είναι όλα όσα κάνει ο σύντροφός σας για να σας βλάψει με κάποιο τρόπο. Ακριβώς όπως αν κοιμούνται με αποτέλεσμα να μην κάνετε σεξ δεν σημαίνει ότι είναι εξαπάτηση ή δεν ενδιαφέρονται – μάλλον σημαίνει ότι είναι κουρασμένοι.

Μην σκέφτεστε τι εμπειρίες είχατε στο παρελθόν

Οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορεί να βλάψουν την αγάπη σας. Θυμηθείτε πώς το ότι ένας πρώην σας έκανε να αισθάνεστε ανεπιθύμητοι μπορεί να μεταφέρει αυτή τη νοοτροπία και στη νέα σας σχέση και να κάνει την κατάσταση εκτός ελέγχου. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προχωρήσετε είναι να αφήσετε τις αρνητικές σας εμπειρίες.

Ιδιωτικότητα

Αν αισθάνεσαι ανασφαλής ή ζηλεύεις, ο χώρος δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Αλλά δίνοντας στον σύντροφό σου χώρο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε το να αισθάνεστε πνιγμένοι ή επιτιθέμενοι.

Μπορεί επίσης να σας δώσει μια μεγάλη ευκαιρία να επιδιώξετε τα δικά σας συμφέροντα και να εργαστείτε για τη διατήρηση της δικής σας κοινωνικής ζωής. Κάνοντας τα πράγματα μόνοι σας μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας και να θυμηθείτε ότι έχετε ακόμα μια ζωή έξω από τη ρομαντική σχέση σας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024