Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την έκλειψη;

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την έκλειψη;

Τέλος Δεκεμβρίου, ο ήλιος θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο για τον Ουρανό, ενθαρρύνοντάς σε να λάβεις αποφάσεις που υποστηρίζουν τον ιδιόμορφο, τραχύ και αυθεντικό εαυτό σου.

Τι συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα του έτους για τα ζώδια; Πώς επηρεάζονται από την έκλειψη της σελήνης; Τι μας επιφυλάσσουν οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς και… της δεκαετίας;

Μια ηλιακή έκλειψη σε φιλόδοξο και αυτοδύναμο Αιγόκερω θα λάβει χώρα τέλος Δεκεμβρίου, καθιστώντας την μια εξαιρετικά σημαντική (και πιθανώς δραματική) εβδομάδα. Παρόμοια με μια νέα σελήνη, μια έκλειψη σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Ωστόσο, η λήψη μιας νέας ευκαιρίας σημαίνει πάντα ότι πρέπει να κάνεις μια θυσία, και μερικές φορές η θυσία είναι δύσκολο να γίνει.

Ευτυχώς, στις 27 Δεκεμβρίου, ο ήλιος θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο για τον Ουρανό, ενθαρρύνοντάς σε να λάβεις αποφάσεις που υποστηρίζουν τον ιδιόμορφο, τραχύ και αυθεντικό εαυτό σου. Ακόμα κι αν σημαίνει απομάκρυνση από το status quo ή την επανάσταση εναντίον των – επί του παρόντος – άγνωστων δυνάμεων, το οφείλεις στον εαυτό σου. Όταν ο ήλιος συναντηθεί με τον Δία στις 27 Δεκεμβρίου, θα νιώσεις ανοιχτή στην εξέλιξη. Αφήσε τα λάθη σου από το παρελθόν να μετατραπούν σε σοφία, να παραμερίσουν τους φόβους σου, να αναλάβουν νέες ευκαιρίες και να τροφοδοτήσουν την πείνα σου για νέες εμπειρίες.

Παρθένος: η αγάπη και ο ρομαντισμός σε περιβάλλει

 Έχεις πολλούς λόγους να είσαι ενθουσιασμένη με το επόμενο κεφάλαιο που ξεκινάς. Προετοιμάσου να αισθανθείς περικυκλωμένη από την αγάπη και ενθουσιασμένη από τη δημιουργικότητα. Για ό,τι συμβεί, πρόκειται να αισθανθείς πεταλούδες στο στομάχι και να ψάξεις απελπισμένα την αγάπη στη ζωή σου. Ενεργοποιήσε την ικανότητά σου να αισθανθείς καθαρή και αναλλοίωτη χαρά. Είτε διώχνωντας από τα πόδια σου ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον είτε φλερτάροντας με την ιδέα να έρθεις σε επαφή με την καλλιτεχνική πλευρά σου, εσύ ψάχνεις να βρεις το τρόπο να αισθανθείς πιο ζωντανή από ποτέ.

Αιγόκερως: έχεις δύναμή και αυτό σε κάνει ισχυρή

Αρκετές φορές η πίεση σε καταβάλει. Ωστόσο, αντί να αισθάνεσαι συγκλονισμένη και αποθαρρυμένη από όλη τη δουλειά που θέλει η αποσυμφόρηση του άγχους, προσπάθησε να αισθανθείς ενθουσιασμένη και έτοιμη να αλλάξεις. Τα πράγματα κινούνται γρήγορα και ίσως να υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου. Ούσα ισχυρότερη μέχρι στιγμής, ξέρεις ότι το τέλος της γραμμής τερματισμού θα αξίζει τον κόπο. Απόλαυσε το ταξίδι που θα σε οδηγήσει στο στόχο σου. Κάθε μικρή επιτυχία πρέπει να γιορτάζεται.

Υδροχόος: σου αρέσει που αγαπάς τον εαυτό σου

Είσαι στη μέση μιας περιόδου γεμάτη στιγμές. Είσαι γεμάτη με αγάπη, ομορφιά, μαγεία και πολυτέλεια. Αφέσου σε όλα γιατί έχεις λάμψη. Ήρθε η ώρα να χαρείς την τύχη σου. Αναγνώρισε κάθε μικρό πράγμα που λατρεύεις σε εσένα. Μια πράξη αγάπης στο άτομο έχει τη δύναμη να βυθιστεί βαθιά μέσα σου, γι ‘αυτό απήλαυσε τον εαυτό σου και ξέθαψε το βασίλειο που κρύβεις μέσα σου. Οι φιλίες σου δυναμώνονται, η αγάπη σου για ζωή είναι σε ένα καλό σημείο και εσύ θα πρέπει να το χαρείς αυτό στο έπακρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024