Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM : Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια του τελικού

GNTM : Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια του τελικού

Οι κριτές του GNTM χάρισαν μία κρυφή ματιά από όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού

Λίγες ώρες πριν τον πολυαναμενόμενο τελικό του ριάλιτι μοντέλων, GNTM που τελικά ανέδειξε δύο νικήτριες, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media, οι κριτές έδωσαν στο κοινό μία κρυφή ματιά από όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια.

Σε ευγνωμοσύνη για τα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες πρώτη και καλύτερη η Βίκυ Καγιά μας αποκάλυψε ένα ωραίο πλάνο από όλες τις παίκτριες παραπεταγμένες για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η κριτής του παιχνιδιού ευχαρίστησε όλο το team μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και το κανάλι για αυτήν την «υπέροχη διαδρομή», όπως έγραψε.

Βίκυ Καγιά

View this post on Instagram

💝💁🏼‍♀️💖A very wonderful journey comes to an end tonight… 💖Thank you e v e r y o n e, for making this experience so special for yet another year. Endless laughing and precious moments with an amazing team, not only on stage, but backstage too – a big team of very talented people that makes all this turn into reality. Grateful for my TV family😻. Now, I’m off to eat some 🍯 melomakarona while I still have time, see you in a few. 🥰🤩Million Thanks to.. @gntmgr @starchanneltv @nchristoforou @vourmanos @johada13 @zorzetazz @giannis_mikros @sophia_evangelinou @lnafsika @greenpixelproduxion @angelosbratis @iliannapapageorgiou @skoulos @genevievevv @elena_hristopoulou @dadaioannidou @desfashion @spyrosxylas @harapapanikolaou @vassilisstratigos @freddykalobratso 💁🏼‍♀️And to our beautiful girls! ❤️ 🎄✨ Love you Guys! ✨🎄❤️

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την άλλη ανέβασε φωτογραφίες με το εντυπωσιακό της styling που τράβηξε η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου.

Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του ριάλιτι, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

“Σήμερα αυτό το υπέροχο ταξίδι του GNTM 2 φτάνει στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου,συναδέλφους μου @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou για τις τέλειες στιγμές γέλιου που περάσαμε. Τον @vourmanos για το υπέροχο μυαλό του και την @johada13 γιατί είναι η θεάρα μας. Οι δυο τους είναι ψυχή του show. Τον @nchristoforou γιατί φρόντισε να είμαστε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα. Όλους τους συντελεστές του show,από τους κάμεραμεν μέχρι το παιδιά της παραγωγής, ήχος κλπ… Την @zorzettaz που είναι το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο. Την διεύθυνση του @starchanneltv γιατί είναι πάντα δίπλα μας. Και όλα τα κορίτσια – μοντέλα που συμμετείχαν στο show γιατί απέδειξαν με την προσπάθεια τους ότι όλα είναι δυνατά.

Υγ. Να μην ξεχάσω 2 κοριτσαρους την @genevievevv και @elena_hristopoulou. Κοριτσαροι σας ευχαριστούμε γιατί είστε εσείς.”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Δημήτρης Σκουλός.

View this post on Instagram

Σήμερα αυτό το υπέροχο ταξίδι του GNTM 2 φτάνει στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου,συναδέλφους μου @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou για τις τέλειες στιγμές γέλιου που περάσαμε. Τον @vourmanos για το υπέροχο μυαλό του και την @johada13 γιατί είναι η θεάρα μας. Οι δυο τους είναι ψυχή του show. Τον @nchristoforou γιατί φρόντισε να είμαστε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα. Όλους τους συντελεστές του show,από τους κάμεραμεν μέχρι το παιδιά της παραγωγής, ήχος κλπ… Την @zorzettaz που είναι το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο. Την διεύθυνση του @starchanneltv γιατί είναι πάντα δίπλα μας. Και όλα τα κορίτσια – μοντέλα που συμμετείχαν στο show γιατί απέδειξαν με την προσπάθεια τους ότι όλα είναι δυνατά. Υγ. Να μην ξεχάσω 2 κοριτσαρους την @genevievevv και @elena_hristopoulou. Κοριτσαροι σας ευχαριστούμε γιατί είστε εσείς.

A post shared by skoulos (@skoulos) on

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024