Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη : Ποζάρει αγκαλιά με τον μπαμπά της και το Instagram «λιώνει»

Ελεονώρα Μελέτη : Ποζάρει αγκαλιά με τον μπαμπά της και το Instagram «λιώνει»

H Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει αγκαλιά με τον πατέρα της και το τρυφερό μήνυμα της συγκινεί

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά πολύ σπάνια με τους γονείς της.

https://www.instagram.com/p/BxKf01EgCl2/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B0MNgpHIitm/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

Μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση του @_andinoos, σήμερα τα «μεσάνυχτα»φιλοξενούν την Σιμονα Βιτζιλι, την πρωταγωνίστρια μια ιστορίας για την οποία πριν κάποια χρόνια μιλούσε όλη η χώρα. Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο συζυγος της κατευθυνόταν προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο κρατώντας μια κάμερα με την οποία επρόκειτο να καταγράψει την γέννηση του δεύτερου παιδιού του. 3 δράστες αφγανικής καταγωγής του επιτίθενται για να τον ληστέψουν κ τον τραυματίζουν θανάσιμα. Η σύζυγος του Σιμονα ΒΙτζιλι ενώ είναι ετοιμόγεννη, βρίσκει τον άνδρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς όπου έμεναν. Η δυναμική γιατρός θα μιλήσει απόψε για το Μοιραίο εκείνο βράδυ , αλλά Κ για τα χρόνια που ακολούθησαν. Πως ισορρόπησε μέσα της το χαρμόσυνο γεγονός της μητρότητας με το πένθος για τη δολοφονία του άντρα της; Πως εξήγησε στα παιδιά της τι έχει συμβεί στον μπαμπά Τους εκείνο το βράδυ ; Από που βρήκε τη δύναμη να κρατήσει την οικογένεια της ενωμένη; Αποψε στις 23:40 στον @alphatv #latenight #latenightshow #hostess #tv #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο φαίνεται πως έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της Γιώργο, όπως βλέπουμε στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ίδια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια να ποζάρει στην αγκαλιά του, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Μάλιστα, τη φωτογραφία που πόσταρε το βράδυ της Τρίτης στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμόγελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική!

Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει.

Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου.

Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζήτησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη ποζάροντας αγκαλιά με τον πατέρα της στο Instagram :

View this post on Instagram

Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμογελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζητησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας…#LaMerxSorrenti #LoveLaMer #LaMer #LaMerxEleonoraMeleti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024