Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν απέκτησε το δικό του βιβλιοπωλείο

O Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν απέκτησε το δικό του βιβλιοπωλείο

Το νέο βιβλιοπωλείο Beastly Books, του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν υπόσχεται να χαρίσει στους βιβλιόφιλους υπέροχα βιβλία υπογεγραμμένα από τους αγαπημένους τους συγγραφείς

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν (George RR Martin),  φαίνεται πως μετά το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones, έμεινε με ένα ένα κενό στη ζωή του.

Κενό το οποίο ωστόσο ήξερε πως μπορεί να γεμίσει.

https://www.instagram.com/p/B6Me_MRlyfH/?utm_source=ig_web_copy_link

Έτσι, ο διάσημος συγγραφέας άνοιξε το δικό του βιβλιοπωλείο στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό – χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής τοποθετήσει στο ράφι το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημά του «Οι Άνεμοι του Χειμώνα» (The Winds of Winter).

Ο συγγραφέας των βιβλίων «Το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς», ο οποίος απέκτησε το Cinema Jean Cocteau στη Σάντα Φε το 2013, άνοιξε τώρα το κατάστημα Beastly Books, ακριβώς δίπλα.

Το βιβλιοπωλείο πήρε το όνομα της πιο γνωστής ταινίας του Γάλλου σκηνοθέτη, ζωγράφου, ποιητή και μυθιστοριογράφου, Ζαν Κοκτώ «Beauty and the Beast» (Η πεντάμορφη και το τέρας), καθώς και από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά, στην οποία ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν εργάστηκε τη δεκαετία του ’80.

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του, αποφάσισαν να ανοίξουν το κατάστημα αφού φιλοξένησαν συζητήσεις και παρουσιάσεις δεκάδων καταπληκτικών, βραβευμένων συγγραφέων στον κινηματογράφο.

«Όλοι έχουν υπογράψει βιβλία για εμάς. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το λόμπι του κινηματογράφου Jean Cocteau ήταν πολύ μικρό για να παρουσιάζουμε όλα αυτά τα υπέροχα βιβλία με τα αυτόγραφα των συγγραφέων» έγραψε στο blog του ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

«Με αυτό κατά νου… ανοίξαμε το δικό μας βιβλιοπωλείο ακριβώς δίπλα στο κινηματογράφο» σημείωσε.

Το βιβλίο που δεν πωλείται – προς το παρόν – είναι το The Winds of Winter, το έκτο μυθιστόρημα της σειράς φαντασίας «Το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς», στην οποία βασίστηκε η επική σειρά Game of Thrones του HBO.

Ο Μάρτιν υποσχέθηκε ότι το βιβλίο θα είναι έτοιμο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν επισκέφθηκε φέτος τη Νέα Ζηλανδία για το WorldCon.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024